Aktywne Wpisy

adam-yxz +28
#dieta #jedzenie #gotowanie #zdrowie
Eh... Chciałbym zjeść jakiś normalny obiad znaczy taki nie przetworzony, tylko zrobiony z w miarę zdrowych produktów bo po śmierci mamusi jem cały czas te przetworzone gofno. Czuje już że organizm mi wysiada od jedzenia tej paszy.
Normalnie gdybym miał kobietę to ona by mi gotowała a tak muszę świadomie się truć ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Eh... Chciałbym zjeść jakiś normalny obiad znaczy taki nie przetworzony, tylko zrobiony z w miarę zdrowych produktów bo po śmierci mamusi jem cały czas te przetworzone gofno. Czuje już że organizm mi wysiada od jedzenia tej paszy.
Normalnie gdybym miał kobietę to ona by mi gotowała a tak muszę świadomie się truć ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Djuk94 +76

Jest jakiś Mirek albo Mirabelka z #capgemini co wie co z programem java starter kit? Na stronie Capa jest "Przerwa w organizacji programu". Rezygnują z tego czy tylko dłuższa przerwa?
#programista15k #korposwiat
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Wyślij anonimową PW do autora (niebawem) · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
· Tag #biedanonim to wpisy z niską potrzebą anonimowości.
jeżeli nagle 10-15% twoich pracowników przez kryzys siedzi na łatwce, to organizacja bootcampów to ostatnie czym się bedziesz zajmować
Tak, Capgemini zawiesiło rekrutację juniorów. Ewentualnie jakichś seniorów może będą zatrudniać.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Jailer