Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Gówniarze z roczników 2000+ są w kilkuletnich związkach, niektórzy są już zaręczeni/po ślubach, część nawet ma już dzieci, a są ludzie co w wieku 25-28 lat nadal nigdy nikogo nie miały. Przecież to się z---------ć można. Ja nie wiem jakim cudem ja i inne tego typu osoby psychicznie jeszcze funckjonują. Każdy dzień to są męczarnie z tego powodu, szczgólnie w lato.

Nieśmiałośc zniszczyła mi życie.
#depresja #zwiazki #samotnosc

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: spokojnie, ja swoją żonę poznałem jak miałem 36 lat (rok później ślub), wcześniej wieczny singiel. Teraz 3 dzieci i się zaczynamy budować ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
Anonim (nie OP): Może ci to poprawi humor, mam 22 lata i też nigdy nie byłem w związku, a mam dwie kuzynki w moim wieku, które już mają narzeczonych xD

A moja koleżanka z dawnych lat męża. Troche beka, że jak chodziłem do średniej to połowa chłopów w klasie nigdy nawet kobiety nie dotykało, a każda z dziewczyn już miała. Jedna nawet mieszkała i wyprowadziła się z domu.

• Odpowiedz
@mirko_anonim:

Anonim (nie OP): Nie nieśmiałość tylko bycie pipą a nie mężczyzną.

zakładając ze jesteś babą, bo tylko baby piszą "pipą", to mamy tutaj ładny pokaz toksycznego shamingu. mam nadzieje że trafisz na tą "nie pipę" która nie bedzie miała oporów przed przyłożeniem ci w twarz jak hehe prawdziwy mężczyzna. pozdrawiam.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
Anonim (nie OP): Przecież ludzie od 2000 do 2005 r to są już są osoby dorosłe, a 2006-2007 to dzisiejsi 17-16 latkowie. Oczywiście, że roczniki '00 do '05 stają się powoli rodzicami własnych dzieci, a my ludzie urodzeni w latach 90 do '94 uciekamy przed 30 tką ( ͡° ʖ̯ ͡°)

• Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
Anonim (nie OP): @Pabick:
1. czy przyznała ci się do swojego przebiegu?
2. czy nie śmiała się z twojego (braku) przebiegu?
3. czy miała bąbelki z poprzednich związków?
4. czy zlałeś się zanim wsadziłeś w psiochę? ( ͡° ͜ʖ ͡°
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): Mam 20 lat i nawet za rękę nie trzymałem a uwierz mi że próbowałem, zacząłem się socjalizować, probowalem zagadywać do kilku różnych dziewczyn które mi się podobają. Tylko raz byłem na randce z której i tak nic nie wyszło.
Ludzie w moim wieku oczywiście nawet się nie starają a dziewczyny same zagadują, przegrałem na loterii życia i muszę się z tym pogodzić bo będzie już tylko gorzej.

• Odpowiedz