Aktywne Wpisy

Frufruf +20
#perfumy
Przez następne 15 minut będę pachniał Aventusem (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■). A u was co dzisiaj na klacie?
Przez następne 15 minut będę pachniał Aventusem (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■). A u was co dzisiaj na klacie?

cheture +106
mam takiego chłopa w klatce co myślałam że nigdy nikomu dzień dobry nie mówi ani nie odpowiada więc ja też już czasem mówiłam czasem nie różnie to bywało a ostatnio się przyjrzałam i on mówi bo wargi mu się machają tylko że bardzo cicho i ogółem on smutny zawsze taki jakiś chodzi i od momentu tego odkrycia mówię zawsze mu pierwsza i się uśmiecham no i widzowie dzisiaj stał się sukces otóż

Cześć,
chciałem sobie pograć w Baldurs Gate lecz Windows Defender wykrył mi Trojan:Win32/Wacatac.H!ml. Mam oryginalną płytkę z edycji Legendy RPG, a Defender blokuje mi instalkę. Czy rzeczywiście na oryginalnej płytce może znaleźć się wirus, czy to bardziej False Positive? Nadmienię, że wcześniej nie miałem takiego problemu.
Sprawdzałem jeszcze płytę za pomocą Malwarebytes Free i było czysto.
Drugie pytanie - Czy jeżeli używam płyty z grą na zawirusowanym komputerze, to wirus może się dostać na tę płytę tak jak w przypadku pendrive?
#gry #wirusy # wirus #windows #microsoft #pytanie #linux #malwarebytes #defender #antyvirus #it #avg #avast #eset #avira #panda
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: XD
- Malwarebytes Free + pełen skan komputera.
- AVG Free
- Avast Free
- Comodo Free
- Avira
@mirko_anonim:
1) Wiesz, że są skanery online - wysyłasz plik i dostajesz odpowiedź? XD Jak ty instalujesz 15 antywirusów by sprawdzić czy jakaś stara gierka jest bezpieczna to powodzenia w życiu
2) Bo może coś wykrył. Może wykrył nieznany typ wirusa. A może się z----ł. Nigdy nie możesz być pewny