Aktywne Wpisy

smuteczek2000s +71
Siemano,
miłego poniedziałku i oby nie był frustrujący. Pamiętajcie też, że praca to 1/3 dnia, sen to 1/3, no i zostaje 8 godzin... wykorzystujecie je dobrze (。◕‿‿◕。)
Oglądam Cesarzowa Sisi - ktoś poleca dobre kostiumowe z dobrymi wątkami tamtych czasów?
#atencyjnysmuteczek
miłego poniedziałku i oby nie był frustrujący. Pamiętajcie też, że praca to 1/3 dnia, sen to 1/3, no i zostaje 8 godzin... wykorzystujecie je dobrze (。◕‿‿◕。)
Oglądam Cesarzowa Sisi - ktoś poleca dobre kostiumowe z dobrymi wątkami tamtych czasów?
#atencyjnysmuteczek
źródło: temp_file2685780575198380779
PobierzMasz poczucie, że marnujesz życie?
- Tak. 54.7% (604)
- Nie. 23.4% (259)
- Nie myślę o tym. 21.9% (242)

#tosty #gotujzwykopem #kulinaria #pytaniedoeksperta
co polecacie wrzucic do tostow? jakies proste skladniki
co polecacie wrzucic do tostow? jakies proste skladniki

Nie wiem, skąd kumpel wytrzasnął tę kokardkę wokół Żmigrodu, ale trasa była przedziwna. Myślałem, że to jakiś oficjalny szlak i - jak na Dolinę Baryczy przystało - będzie rekreacyjnie i widowiskowo, a skończyło się na chaszczingach, piaszczingach i chmaromuszingach. Generalnie poczułem się jak na kwadratobraniu i jedynie utwierdziłem się w przekonaniu, że to nie zabawa dla mnie, zdecydowanie wolę jazdę na rowerze :) Od strony zaopatrzeniowej też wyszło ciekawie, bo poszło 6 l płynów, banan i ledwie kilka biedronkowych wężożelków. Fakt faktem, że na powrocie mocy trochę już brakowało, ale jeść mi się po prostu nie chciało i nawet te żelki wciągałem bardziej z przyzwoitości, niż z potrzeby. A będzie zdaje się jeszcze cieplej :)
#rowerowyrownik #rower #rowerowywroclaw #ruszwroclaw #gravel #100km
Skrypt | Statystyki
źródło: mapka
Pobierz@krytyk__wartosciujacy: Mi się przystanąć nie zdarzyło, ale wolałem ominąć ten temat w głównym wątku ;) W pewnym momencie zostałem o suchych bidonach, choć miałem parę zaopatrzonych znajomych pod ręką, no i na najbliższych kilometrach na trasie były dwie wiochy. Sytuacji kryzysowej nie było, ale i tak dało do myślenia, coraz