Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: co Cie interesuje? Jakies popularne rzeczy? Na spotted umawiaja sie na gry zespolowe, pewnie udaloby sie znalezc kogos na planszowki etc. A jesli nie widzisz takowych, to sam umiesc. Psa jakiegos masz? Jesli tak, to sa grupy, ktore spotykaja sie na spacery. Wbrew pozorom, opcji jest sporo, trzeba tylko chciec.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: po prostu, nie znajdziesz. Ale jest możliwe poznać kogoś w pracy. Możesz też rozwazyc zapisanie się na boks jakis. Również musisz sobie odpowiedziec co jeszcze chcesz osiągnąć poza posiadaniem znajomych
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
✨️ Autor wpisu (OP): @RyanWolf Właśnie nie interesują mnie popularne rzeczy. Interesuję się elektroniką (to także moja praca). O spotted czytałem. W moim mieście nikt się nie umawiał na gry zespołowe. Jedyne co było to spacery dla młodych mam, spacery dla właścicieli psów, kursy tańca dla emerytów, kursy językowe albo biegi (nie jestem wielkim fanem sportu). Psa nie mam. "wystarczy chcieć" chcę tylko nie wiem jak.
@dzikop Nie mam
  • Odpowiedz
@mirko_anonim:

W związku z tym rodzice namówili mnie na studia. Wybrałem „męski” kierunek, przyszłościowy i to w dodatku zaocznie. Mało tego podjąłem prace (cały czas ją mam). Studiuję już 2 lata i ani kolegów ani dziewczyn.

Z towarzyskiego punktu widzenia to była bardzo kiepska opcja. Jedyne rozwiązanie, które być może się sprawdzi, to wyjazd na normalne dzienne studia poza miejsce zamieszkania. Nie twierdzę że to byłby jakiś strzał w
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 5
Anonim (nie OP): Twoja terapeutka nie rozumie męskiego świata, skoro kazała założyć Ci Tndera. Jasne, to dobry pomysł, ale kobiety tam mają znacznie łatwiej, bo do nich sami piszą faceci i to kilkudziesięciu ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Mam podobny problem do Ciebie i niestety nie pomogę. Byłem nieśmiały, jestem teraz pewny siebie i nadal nie mam znajomych. Po prostu brakuje mi social skilla i miałem trochę pecha.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: plus za chęć zmiany, z tym że skoro rok już to trwa u żadnych efektów po prostu lepiej zakończyć współpracę i na jakiś czas darować sobie terapię.
Wydaje mi się że najlepiej u ciebie by się sprawdziła zmiana środowiska.
  • Odpowiedz