Aktywne Wpisy
ciekawskie_jajo +299
źródło: 1000010602
Pobierz
Kilka lat już wstaje tak do pracy 7:30-15:30 i to jest jeb€ne niewolnictwo, ciągle niewyspany, na mieście nic nie załatwię, nawet do dentysty na NFZ trzeba coś kombinować. I jeszcze ta atmosfera, jak widzisz przez okna jak ci życie przelatuje a ty nawet wyjść nie możesz przed czasem
#pracbaza #praca #korposwiat #produkcja #biuro #niebieskiepaski #rozowepaski
#pracbaza #praca #korposwiat #produkcja #biuro #niebieskiepaski #rozowepaski

Cześć, chciałbym spróbować dorobić pisząc komentarze, wpisy, posty na tematy polityczne, gospodarcze, życia publicznego, ale mogą być też dot. książek, filmu czy sportu. Raczej zdalnie, dodatkowo, tak jak np. ankiety. Mam czas, mogę poświęcić co najmniej kilka godzin dziennie.
Gdzie się zgłosić, chcąc to robić? Znacie jakieś stronki, firmy, które zbierają ludzi piszących komentarze?
Jestem sporo powyżej 40 r.ż., w technologiach jestem zielony jak szczypior, stąd moje pytania. Dziękuję i pozdrawiam.
#zarabianie #zarabianiewinternecie #kiciochpyta #pytanie #pytaniedoeksperta #internet #facebook #twitter, #media #praca #socialmedia #youtube
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Notatka moderatora: @Njal @jankes83 mogą pomóc
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: widze funkcjonariusze jedynej słusznej partii wykazują czujność i gorliwość nawet moderując mirkowyznania.
Borze szumiący jaka żenada