Aktywne Wpisy
xr38 0
Mam plan przeprowadzić się do Wrocławia, kupić tam mieszkanie. Na jakie dzielnice warto zwracać uwagę w budżecie ~15k/m2? Metrażowo celuje w 45-50m2. Da się cos sensownego kupić we Wrocławiu w tej cenie z rynku wtórnego, gotowego do zamieszkania? Jakie dzielnice polecacie, jakie odradzacie?
#wroclaw
#wroclaw

tyrytyty +75

mirki, czy warto isc na studia podyplomowe z it? tylko dla papierka?
ucze sie od pol roku programowac, jestem po politechnice, ale teraz wejscie w swiat #it jest trudne.
rozwazam wiec czy warto tracic czas na takie studia?
czy jak juz mam swoje projekty w portfolio, to lepiej dalej je rozwijac?
a jesli polecacie jakies studia, to podeslijcie ktore - interesuje mnie tworzenie aplikacji internetowych typu SaaS w roznych branzach
#pracait #programowanie #frontend #javascript #react #typescript #saas
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
jestem po politechnice ale nie it, gospodarka przestrzenna
ucze sie programowac juz jakis czas, i mam prace w branzy, ale niezbyt to lubie
chcialabym jakis saas stworzyc do swojej branzy, ale najpierw wolalabym popracowac gdzies zeby sie dobrych wzorcow
0) zmieniającymi pracę,
1) inżynierami i magistrami bezpośrednio po studiach (mają zazwyczaj już doświadczenie ze stażu),
2) studentami w trakcie studiów kierunkowych (ludzie pracują i studiują jednocześnie),
3) ludźmi po bootcampach i innych wynalazkach (poziom różny).
Żadna z tych grup nie ma podyplomowych, ale odsiew CV zazwyczaj idzie w kolejności: ludzie z jakimś doświadczeniem zawodowym, ogarnięci absolwenci, ogarnięci studenci, ogarnięci bootcampowicze. Ilość CV