Aktywne Wpisy
ATAT-2 +330
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Mi to się wydaje że ludzie którzy nie byli nigdy w Warszawie mają jakiś zaburzony pogląd na temat ludzi tu żyjących. Myśla że każdy kto tu mieszka to lewak, sojak, feminista i wygląda picrell. W tymczasie ja mieszkając ty 10 lat:
-ani razu nie spotkałem osoby która by miała jakieś inne zaimki niż normalne
-spotkalem tylko jednego geja
-ani razu nie rozmawiałem z osobą która jest jakoś dziwnie ubrana
-nie widziałem nigdy
-ani razu nie spotkałem osoby która by miała jakieś inne zaimki niż normalne
-spotkalem tylko jednego geja
-ani razu nie rozmawiałem z osobą która jest jakoś dziwnie ubrana
-nie widziałem nigdy
źródło: cf59ff10944c47dfa36375234e22d1e1
Pobierz

Zycie mi uswiadomilo ze absolutnie nic nie znacze. Dla rodziny, dla dziewczyny, w pracy, u lekarza. Jestesm po prostu smieciem, ktorego mozna skopac opluc i nikt z tym nic nie zrobi. Od rodziny nigdy nie dostalem wsparcia, zawsze tylko ze robie cos zle. Od dziewczyny slyszalem tylko oczekiwania zeby ja wspierac i sluchac, az w koncu z nia zerwalem bo mialem psychicznie dosc. W pracy ludzie sie obgaduja wiec mnie rowniez, a przelozony slucha tego i traktuje mnie przez to w z gory ustalony sposob. Zgloszenie tego nie ma jakiegokolwiek sensu, bo jak kiedys zglosilem cos to bylo tylko gorzej. Lekarze nie chca nawet wystawic mi zwolnienia zebym sie zregenerowal. Jakbym sie zabil dzisiaj, to nawet nikt by sie nie przejal za bardzo. Nie mam wplywu na nic w zyciu, nic nie moge, moje zdanie nie ma zadnej wartosci. Moje zycie tez
#oswiadczenie #gorzkiezale #zalesie
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Zmień pracę, nie wszędzie tak jest. Da się trafić na fajną robotę, potrzebujesz po prostu trochę szczęścia. Oprócz tego przydałaby się psychoterapia.