Aktywne Wpisy

Jak bardzo p-------m pomysłem jest zrobienie sobie samemu podcięcie wędzidełka prącia czyli (frenuloplastyka).
Na znanym lekarzu chcą od 1 do 2k
od 2 tygodni chodzi mi pomysł do głowy żeby to samemu przeprowadzić, zacząłem wcielać plan w życie a mianowicie.
Oglądałem
Na znanym lekarzu chcą od 1 do 2k
od 2 tygodni chodzi mi pomysł do głowy żeby to samemu przeprowadzić, zacząłem wcielać plan w życie a mianowicie.
Oglądałem
źródło: Zrzut ekranu 2026-05-30 o 00.33.38
Pobierz

Polecicie jakiegoś psychiatrę, który przede wszystkim zrozumie sytuacje i nie będzie robił problemów z wypisaniem l4? Najlepiej Warszawa
Najlepiej na minimum 2 tygodnie max 1 msc, żeby nie było za dużego syfu na swiadectwie pracy.
4 lata temu miałem stany depresyjne i rok brałem leki.
Obecnie mam taką pracę, że mnie wykańcza psychicznie codziennym mobbingiem. Przez to słabo śpię, budzę się w nocy i jestem psychicznie wykończony nadmierną ilością obowiązkow i wyżywaniem się na mnie.
Przed szukaniem nowej pracy chcialbym się zregenerować, wypocząć i mieć pieniądze, bo sytuacja bezrobocia też źle na mnie by wpłynęła.
#psychologia #psychiatria #mobbing #zdrowie #praca #pracbaza
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Dzięki
A kogoś konkretnie polecasz? Dasz namiary?
Miałem kiedyś konsultacje online przez kamerkę, ale w czasach covid. Teraz zasady nie nie
Trochę zabarwiałam, ale nie jakoś bardzo- powiedziałam wprost, że prosiłabym o zwolnienie, bo nie jest dobrze, przedłużała bez problemu o miesiąc