Aktywne Wpisy

marek2092 +97
A więc szukałem samochodu aż w końcu się coś trafiło,Mazda 3 2008 rok, blacharsko bdb na progach, parę małych wgniotek ledwo widocznych i rysek ale to szczegół, nie ma co wymagać cudow po leciwym samochodzie,LPG zalozone silnik 1.6 chodzi fajnie narazie jestem zadowolony. Wiadome to nie jest jakiś tam extra samochód ale dla mnie wystarczy, oby się darzylo
#motoryzacja #samochody
#motoryzacja #samochody
źródło: temp_file3474078724422662590
Pobierz
adam-pajac +84
#latwogang Niby służby niedoinwestowane ale angażują się w rajd rowerowy nigdzie nie zgłoszony, obstawę robią, koszty ponoszą, śladu w papierach ani podstawy prawnej pewnie nie ma - samowolka na całego

mirki z #depresja i analizowanie wszystkiego.
czy tez tak macie ze wieczorem czujecie sie lepiej a rano budzicie sie przed praca kilka godzin, nie mozecie z powrotem zasnac i analizujecie wszystko? mam tak od miesiaca. leki nasenne pomogly tylko o tyle ze rano sie budze i w takim polsnie analizuje, wczesniej totalnie sie budzilem i nie wiedzialem co ze soba zrobic co konczylo sie scrollowaniem internetu
generalnie mam problem ze nagle od miesiaca, z powodu problemow w pracy zaczalem wszystko analizowac w kolko, i jak mozliwy jest czarn scenariusz to go zakladac jako 99% prawdopodobny, zaczalem sie stresowac doslownie wszystkim
a nie bylem taka osoba, duzo rzeczy olewalem, teraz wszsytko rozwazam po 100 razy i zakladam ze nie wyjdzie
btw. zwrocilem sie o pomoc do psychologa, niestety taki ktory byl polecany ma dosc zajete terminy, dopiero w poniedzialek bede wiedzial czy znajdzie termin w przyszlym tygodniu
#psychologia #terapia #pomoc #depresja
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Pogodowe, dopasowane do pór roku, no i dobowe.
Pod koniec dnia jest lepiej.
Pracuj cały dzień, buduj go, by na koniec dostać nagrodę i żyć chwilę "normalnie".
Każdy dzień od nowa.
troche jeszcze nie ogarniam roznic miedzy psychologiem, psychiatra, i terapeuta? do kogo mam sie zglosic?
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
Psychiatra to jest lekarz, przypisuje ci farmakologie i nic więcej.