Aktywne Wpisy

Tino +4
Niebawem jadę z kumplem w długą i daleką podróż. Zapewne będziemy się wspólnie rozliczać w przeróżnych miejscach czy płacić czasem za siebie nawzajem. Płacić na miejscu będziemy zarówno gotówką, jak i kartami. Jaką polecacie prostą aplikację do wspólnych rozliczeń, żeby nikt nikomu nie był dłużny i można było zachować porządek przy wspólnych wydatkach?
Foto dla przyciągnięcia uwagi XD
#finanse #aplikacje #android #podroze #podrozujzwykopem
Foto dla przyciągnięcia uwagi XD
#finanse #aplikacje #android #podroze #podrozujzwykopem
źródło: ow16k8n3gykav9x3vop581fi9c68_shutterstock_1308414568
Pobierz
JankoBzykant89 +117
źródło: imgi7NLVR-27e2b6a
Pobierz

mirki z #depresja i analizowanie wszystkiego.
czy tez tak macie ze wieczorem czujecie sie lepiej a rano budzicie sie przed praca kilka godzin, nie mozecie z powrotem zasnac i analizujecie wszystko? mam tak od miesiaca. leki nasenne pomogly tylko o tyle ze rano sie budze i w takim polsnie analizuje, wczesniej totalnie sie budzilem i nie wiedzialem co ze soba zrobic co konczylo sie scrollowaniem internetu
generalnie mam problem ze nagle od miesiaca, z powodu problemow w pracy zaczalem wszystko analizowac w kolko, i jak mozliwy jest czarn scenariusz to go zakladac jako 99% prawdopodobny, zaczalem sie stresowac doslownie wszystkim
a nie bylem taka osoba, duzo rzeczy olewalem, teraz wszsytko rozwazam po 100 razy i zakladam ze nie wyjdzie
btw. zwrocilem sie o pomoc do psychologa, niestety taki ktory byl polecany ma dosc zajete terminy, dopiero w poniedzialek bede wiedzial czy znajdzie termin w przyszlym tygodniu
#psychologia #terapia #pomoc #depresja
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Pogodowe, dopasowane do pór roku, no i dobowe.
Pod koniec dnia jest lepiej.
Pracuj cały dzień, buduj go, by na koniec dostać nagrodę i żyć chwilę "normalnie".
Każdy dzień od nowa.
troche jeszcze nie ogarniam roznic miedzy psychologiem, psychiatra, i terapeuta? do kogo mam sie zglosic?
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
Psychiatra to jest lekarz, przypisuje ci farmakologie i nic więcej.