Aktywne Wpisy

raven4444 +51
Obserwowanie masowego „robienia laski” grze Expedition 33 to, muszę wyznać, zjawisko wręcz komiczne.
Gra „niezależna” stworzona za 10 milionów dolarów, z gwiazdorską obsadą głosową i wsparciem bogatych inwestorów, a przy tym korzystająca z gotowych zasobów Unreal Engine – a wszystko to podparte emocjonalnie manipulacyjną fabułą, którą każdy, kto przeczytał choćby jedną czy dwie książki wykraczające poza płyciznę współczesnej beletrystyki, uzna za banalną i ckliwą – zgarniająca każdą nagrodę w 2025 roku, to coś,
Gra „niezależna” stworzona za 10 milionów dolarów, z gwiazdorską obsadą głosową i wsparciem bogatych inwestorów, a przy tym korzystająca z gotowych zasobów Unreal Engine – a wszystko to podparte emocjonalnie manipulacyjną fabułą, którą każdy, kto przeczytał choćby jedną czy dwie książki wykraczające poza płyciznę współczesnej beletrystyki, uzna za banalną i ckliwą – zgarniająca każdą nagrodę w 2025 roku, to coś,

pyszniarz +179
Uwaga, spam alert! ʕ•ᴥ•ʔ
XTB reklamuje się w kanale Zero Stanowskiego – a ostatnio pan Stanowski wypuścił prorosyjski reportaż Marii Wiernikowskiej z Rosji. Tak, ten sam, o którym teraz wszyscy gadają w sieci ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jako klient XTB wysłałem im maila, bo nie podoba mi się pośrednie wspieranie propagandy i reklamowanie się w mediach, które
XTB reklamuje się w kanale Zero Stanowskiego – a ostatnio pan Stanowski wypuścił prorosyjski reportaż Marii Wiernikowskiej z Rosji. Tak, ten sam, o którym teraz wszyscy gadają w sieci ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jako klient XTB wysłałem im maila, bo nie podoba mi się pośrednie wspieranie propagandy i reklamowanie się w mediach, które

Mirki mam wrazenie ze od czasu 2020 roku zycie stalo sie nieznosne. W 2019 roku bylem szczesliwy, mialem perspektywy, chcialem sie rozwijac, lubilem swoja prace.
W 2020 roku u mojej mamy wykryto raka, w 2022 roku zmarla, ja sie w pracy wypalilem, zaczalem nienawidzic tam chodzic. Przestaje sie dogadywac z zona, ktora musi zyc z moja depresja od pol roku. Zaczalem nie cierpiec swojego zawodu i chce zmienic na inna prace. Nic mnie od kilku miesiecy nie cieszy.
Jedyny plus - przelamalem sie i na poniedzialek zapisalem sie na konsultacje do psychoterapeuty.
Ciezko mi jest ostatnio, i nie widze w ogole sciezki poprawy, mam wrazenie ze w koncu "doroslosc" zaczela mnie dobijac. Mam 33 lata
#depresja #problemy #zycie #smutek #praca #rodzina
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: jedyny teraz, ale bardzo duży. Idź jeszcze do psychiatry, tabletki pomagają łągodzić objawy. nie sprawią nagle że ci się wszystko zechce, ale przynajmniej żona będzie miała lepiej
─────────────────────
· Zaakceptował: Nighthuntero
do psychiatry to musze przez skierowanie od lekarza rodzinnego? czy jak to dziala? psychoterapeuta moze skierowac?
─────────────────────
· Zaakceptował: Nighthuntero
#depresja #takaprawda #wypaleniezawodowe
─────────────────────
· Zaakceptował: RamtamtamSi
ch#! mi w @$%! xD
chwile po moim wpisie zadzwonili z poradni ze mieli blad w systemie i nie ma jednak tej konsultacji w poniedzialek xD
zapisalem sie juz na sile do innego goscia we wtorek ale szkoda bo ten pierwszy budzil
─────────────────────
· Zaakceptował: razzor91