Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
siema,
muszę przejść na b2b, poleci ktoś księgowość/księgowego w Warszawie? (branża it/telekom) - nie mam kompletnie doświadczenia w tym

#praca #pracbaza #b2b #warszawa #pracait #ksiegowosc

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@LuckyLuke_2776:
Chodzi Ci o ten co pozwala kupić Tesle 2 lub 4 tys taniej? Proszę:
https://www.tesla.com/pl_pl/referral/zbigniew286099
Na wykopie napisałem ponad 20 tys komentarzy, nie zawsze wklejam reflinka, nie zawsze polecam Infakt bo np czasem fakturownia jest lepsza(nie ma reflinków do fakturowni :)) Nie wszystko robie dla kasy, to tylko taki dodatek który pozwala mi osłodzić ilość czasu jaki przaznaczam na wykop i na dyskusje tutaj na różne tematy. Stram się
  • Odpowiedz
@zibizz1: Lepiej milczeć i wyjść na idiotę, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości

To tylko taki dodatek który pozwala mi osłodzić ilość czasu jaki przaznaczam na wykop i na dyskusje tutaj na różne tematy. Stram się żeby to było w konekscie i zawsze służę pomocą w w tych tematach, nie zawsze mam czas sie wiecej rozpisać, szczególnie jakiemuś anonowi. Nie raz miałem tak że sie naprodukowałem a autor usunał wpis.

@
  • Odpowiedz
@LuckyLuke_2776: No zgadza się mam. I każdy kto skorzysta z linku dowie się o tym jak dużo z tego co płaci ląduje w mojej kieszeni, to nie jest wiedza tajemna.
Nie rozumiem Twojego problemu. Ze jak ktoś nie użyje mojego linka to będzie miał taniej i dlatego ja jestem tym wijem?
Czy ktoś kiedyś poinformował Cie ile ma na tym że za jego pośrednictwem skorzystasz z usługi albo zakupisz produkt?
zibizz1 - @LuckyLuke_2776: No zgadza się mam. I każdy kto skorzysta z linku dowie się...

źródło: 4837163_print_1

Pobierz
  • Odpowiedz