Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Dobre pare lat temu jak chodziłem jeszcze do podstawówki to miałem w klasie taką dziewczyne. Na dzisiejsze standardy przyjęłoby się jej łatkę '' julki ''. Dosłownie miała tak na imie, ale do niej idealnie pasuje wiele definicji żartobliwych tego imienia. W każdym bądź razie, była ona z dobrego domu, bogata - taka bananka. Ja natomiast byłem dosłownie z biedniejszej klasy społecznej.
Pewnego dnia miały być robione zdjęcia, więc ubrałem się w golfa czy coś podobnego xdd
I zaczeła się ze mnie śmiać, że wreszcie wygladam normalnie, a nie jak wieśniak.

Co byście zrobili w takiej sytuacji? Gdyby ktoś wypaliłby do was z takim tekstem? pytam tak z ciekawości, mnie zamurowało i się nie odezwałem nawet.
Co robicie, gdy ktoś mówi takie głupie komentarze w stosunku do was, nawet gdy kogoś nie prowokujecie i sam sie czepia?

#psychologia #depresja #medycyna #psycholog #psychiatra

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

mirko_anonim - ✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Dobre pare lat temu jak chodziłem jeszcze do ...

źródło: maxresdefault

Pobierz
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Przecież powiedziała ci prawdę.

@mirko_anonim: brawo za odwagę xD brawo za powielenie bezdennie głupiego tekstu julki :) brawo za ocenianie chłopa z góry.

mnie zamurowało i się nie odezwałem nawet.

@mirko_anonim: to normalne, że bezdenna głupota drugiego człowieka potrafi odebrać mowę. Trzymaj się tam.
  • Odpowiedz