Wpis z mikrobloga

via mirko.proBOT
  • 1
✨️ Autor wpisu (OP): @BlazejT - nie dziwie się że tak myślisz bo to co spotkało mnie w przeszłości wydaje mi się tak dalekie i nierealne obecnie, że też pewnie miałbym problem z uwierzeniem w tego typu rzeczy gdyby nie fakt, że to spotkało akurat mnie.

· Akcje: Odpowiedz
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): No no, odkladajac kilka lat uzbieralem na cene paszportu i bilet za kilkadziesiat zl czego laczna wartosc wynosila okolo 150zl. Bylem w pracy po 18 urodzinach w fabryce na miesiac zima gdy nie bylo pracy w domu aby miec chociaz na te konserwy w Irlandi. Rozpieszczony bylem, masz racje. Nacpany tag przegryw ruchajacy lalki i uzalajacy sie nad soba nic nie robiac w tym kierunku ma o
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 2
✨️ Autor wpisu (OP): Niezly ze mnie szczesciarz, poprzez szczescie znalazl mi sie pokoj za granica, idac do chlewa mialem szczescie i przeteleportowalo mnie do Irlandi, dalej potknalem sie na lotnisku i na szczescie przewrocilem sie i operlem sie o fabryke w ktorej zaoferowali mi prace. Tam gdy pracowalem poslizgnalem sie na rybie i na szczescie uderzylem zebami o ziemie i te wyprostowaly sie, a podniosla mnie z ziemi poprzez szczescie
  • Odpowiedz