Aktywne Wpisy

Lewusx +37
Siemanko, przyszedł czas na kolejną małą aktualizację.
Waga w ostatnich 2 tygodniach w trendzie wzrostowym, z poziomów 118,5-120kg, obecnie pokazuje częściej 120,5-121,5kg, więc bardzo, ale to bardzo optymistycznie.
Do tej pory nie było podziału na DT/DNT, leciałem po kolei 2 dni niskie - 300B/70T/350WW, a potem dzień wysoki - 300B/70T/550WW.
Od
Waga w ostatnich 2 tygodniach w trendzie wzrostowym, z poziomów 118,5-120kg, obecnie pokazuje częściej 120,5-121,5kg, więc bardzo, ale to bardzo optymistycznie.
Do tej pory nie było podziału na DT/DNT, leciałem po kolei 2 dni niskie - 300B/70T/350WW, a potem dzień wysoki - 300B/70T/550WW.
Od
źródło: 3139247A-48C0-4EA8-97D3-D42852F577C7
Pobierzpo zeszlotygodniowym buncie dzis zrobie podsumowanie 10 tygodnia #igrzyskabebzonow
choc znowu nie warto
11 kilo schudliscie, czyli tyle co mocna duza kupa 3-5 grubasow
Wyniki są po prostu tragiczne. Zamiast dokręcać śrubę na finiszu, większość z Was uznała, że ma już wakacje, ocyzwiscie cos tam oszukuja ze niby rekompozycja, dekompozycja czy inne gowno ale tak naprawde to zrecie jak swinie ciagle i ciagle
wstyd i poruta i nie wiem czmeu marnuje na was w
choc znowu nie warto
11 kilo schudliscie, czyli tyle co mocna duza kupa 3-5 grubasow
Wyniki są po prostu tragiczne. Zamiast dokręcać śrubę na finiszu, większość z Was uznała, że ma już wakacje, ocyzwiscie cos tam oszukuja ze niby rekompozycja, dekompozycja czy inne gowno ale tak naprawde to zrecie jak swinie ciagle i ciagle
wstyd i poruta i nie wiem czmeu marnuje na was w

Warto skladac na team leada jesli pensja praktycznie sie nie rozni? Niby rozwoj zawodowy ale wiecej czasu w pracy, wiecej obowiazkow, calli, a pensja jakies 500zl wyzsza.
#korpo #korposwiat
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: skoro nadgodziny to jak mozliwe ze tylko 500 wyzsza?
często tak jest i niektórzy mają za cel po prostu być menago i móc się pochwalić xD a zarabiają 500 zł więcej niż jego podwładni, którzy często mają na wszystko w------e i jeszcze zbierze za ich kiepską pracę o------l xD
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
@Escalade: nie ma czegos takiego. To jest zwykla umowa b2b, w ktora mozna wpisac wszystko
@Escalade: ja tam nie mam nic przeciwko zmianie pracy od razu po awansie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@programista15cm: Jest. B2b swoją drogą a kontrakt menadżerski swoją. Zgadzam się, że to często będzie to samo, ale nie zawsze. Ten drugi należy do umów nienazwanych. Tak czy siak z racji zadaniowego trybu pracy nie ma czegoś takiego jak nadgodziny.
Skoro b2b jest nienazwane to niby gdzie jest definicja kontraktów managerskich?