Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Cześć, proszę o podpowiedź od kolegów po fachu z większym doświadczeniem. Pracuje jako .NET Dev w dość spoko firmie, kasa też całkiem spoko i doszedłem do takiego momentu, że tak na prawdę efektywnie pracuje z 50% czasu i to spokojnie wystarcza na ogarnianie swoich zadań. Przez to chciałbym poszukać pracy dodatkowej na jakieś 1/2 etatu (czyli powiedzmy mógłbym poświęcić ok. 80-100h miesięcznie) jedocześnie zostać na etacie w obecnej pracy. Trochę nie wiem jak do tego się zabrać bo nie widzę kompletnie takich ogłoszeń, jak na LI ktoś do mnie pisze i mówię, że mógłbym w takim wymiarze pracy to raczej zawsze jest odmowa. Konkurować z hidusami na jakimś targu to też ciężko. Jakieś inne alternatywy? Jakieś polecane kontraktornie, które mogą mieć takie wymiary pracy?

#programowanie #programista15k #pracbaza #it #pracait

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: mialem podobnie i odpuscilem, zostaja tylko te serwisy w stylu freelancer itp (ale to wlasnie konkurowanie z hindusami i zanizanie stawek - przynajmniej do poki nie wyrobisz sobie kontaktow), jeszcze mozliwe ze jest cos takiego w toptal'u ale nie chcialo mi sie przechodzic rekrutacji.
Ogolnie przez ostatni rok lub dwa dostalem doslownie 2 oferty gdzie bylo info o part time ale w sumie obie nie daly odpowiedzi
  • Odpowiedz