Aktywne Wpisy

lubie-sernik +33
Mirki pomocy. Kończy mi się wiza w Tajlandii i chyba chce zobaczyć inny kraj więc nie będę jej na razie przedłużał.
Gdzie mam teraz lecieć bo się wacham mocno.
Zdjęcie dla przyciągnięcia uwagi - ulica na Patong, Phuket
#sernikpodrozuje #serniknaluzie
Gdzie mam teraz lecieć bo się wacham mocno.
Zdjęcie dla przyciągnięcia uwagi - ulica na Patong, Phuket
#sernikpodrozuje #serniknaluzie
źródło: IMG_20260719_175809
PobierzGdzie lecieć?
- Da Nang, Wietnam 39.9% (209)
- Wyspy Gili, Indonezja 10.9% (57)
- Kuala Lumpur, Malezja 20.8% (109)
- Wyspa Balabac, Filipiny 28.4% (149)

wstanczyk +308
Oglądając wczorajszą oprawę meczu zastanawiałem się - dlaczego Ameryka taka jest? Czy Amerykanów nie żenuje takie wciskanie wszędzie celebrytów? Te Madonny, Biebery, Tomy Cruisy i ten przaśno-pompatyczny klimat? Wtedy mnie olśniło - dla nas to jest oczywiste, że takie widowiska są komercyjna papką i ciśniemy z tego bekę, ale dla Amerykanów to autentycznie jest kultura. Oni chyba innej nie mają, wyobraźcie sobie to xD
#mecz #usa
#mecz #usa
źródło: 8fdb55e9-c264-4514-bf9d-69a44cac3ba6
Pobierz

Cześć, proszę o podpowiedź od kolegów po fachu z większym doświadczeniem. Pracuje jako .NET Dev w dość spoko firmie, kasa też całkiem spoko i doszedłem do takiego momentu, że tak na prawdę efektywnie pracuje z 50% czasu i to spokojnie wystarcza na ogarnianie swoich zadań. Przez to chciałbym poszukać pracy dodatkowej na jakieś 1/2 etatu (czyli powiedzmy mógłbym poświęcić ok. 80-100h miesięcznie) jedocześnie zostać na etacie w obecnej pracy. Trochę nie wiem jak do tego się zabrać bo nie widzę kompletnie takich ogłoszeń, jak na LI ktoś do mnie pisze i mówię, że mógłbym w takim wymiarze pracy to raczej zawsze jest odmowa. Konkurować z hidusami na jakimś targu to też ciężko. Jakieś inne alternatywy? Jakieś polecane kontraktornie, które mogą mieć takie wymiary pracy?
#programowanie #programista15k #pracbaza #it #pracait
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Ogolnie przez ostatni rok lub dwa dostalem doslownie 2 oferty gdzie bylo info o part time ale w sumie obie nie daly odpowiedzi
─────────────────────
· Zaakceptował: Nighthuntero
─────────────────────
· Zaakceptował: Nighthuntero
@mirko_anonim: mogą sobie chcieć