Aktywne Wpisy

diamondhands +16
#iran czy tylko ja mam wrażenie że istnieje jakas blokada informacyjna z tej wojny? trudno o jakieś sprawdzone informacje, wszędzie zalew ai slop, nie wiadomo do końca jak to wszystko jest skoordynowane
mcsQ +16
poprosiłem Gemini aby pomogl mi zmigrowac dane z jednej bazy do drugiej, excel do JSONa. Patrze co tam wyplul i mowie k---a cos tu mi nie gra polowa danych, a ten: XD. J--a _ NY uwazajcie z tym AI.
#ai #gemini #programista15k
#ai #gemini #programista15k
źródło: image (6)
Pobierz

#praca #automatyka #mechanika #technika
Pytanie kieruję do osób pracujących w zawodach technicznych utrzymania technicznego, jakieś narzędziownie, utrzymanie ruchu, ustawianie maszyn itp. itd. Jak nie dajecie się dymać w pracy? Szukam pracy i zastanawiam się nad tymi zawodami ale śmierdzi na kilometr od ogłoszeń bo potrafią pojawiać się co pół roku te same, a to znaczyć może tylko jedno, że warunki na tych stanowiskach są złe i ludzie uciekają w p---u. Podejrzewam że odpowiedzialność przy takiej pracy jest ogromna do tego trzeba działać samodzielnie w jakiś dziwnych godzinach pracy i pewnie z braku ludzi na zmianie niema nikogo na zastępstwo w razie potrzeby co czyni robotę bardzo wymagającą i odpowiedzialną. Jak wy pracujecie w takich warunkach? czy dobrze myślę że nie warto zaczynać w to wchodzić?
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: grap32
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Często też zakłady gdzie szukają techników czy inżynierów jest położony
Czyli to co podejrzewałem, odpowiedzialność, samodzielność i dyspozycyjność ogromna a pieniądze groszowe...
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91