Aktywne Wpisy

CukryNyskie +127
Siema Mirabelki i Mircy!
Nie ma czasu na wyjaśnienia - jesteśmy polskim producentem słodyczy, działającym od 1949 roku. Produkujemy głównie wafelki i ciastka. Był taki czas, kiedy hasło "markizy z Nysy" wywoływało większe pożądanie niż Polonez Caro. Od tego czasu sporo się zmieniło i chcielibyśmy Was zachęcić do poznania naszych produktów. Panie z Technologii nagotowały sporo smacznych hiciorków na tegoroczne lato ( ͡° ͜ʖ ͡°).
Robimy dla Was #rozdajo. Wejdź
Nie ma czasu na wyjaśnienia - jesteśmy polskim producentem słodyczy, działającym od 1949 roku. Produkujemy głównie wafelki i ciastka. Był taki czas, kiedy hasło "markizy z Nysy" wywoływało większe pożądanie niż Polonez Caro. Od tego czasu sporo się zmieniło i chcielibyśmy Was zachęcić do poznania naszych produktów. Panie z Technologii nagotowały sporo smacznych hiciorków na tegoroczne lato ( ͡° ͜ʖ ͡°).
Robimy dla Was #rozdajo. Wejdź
źródło: 38
Pobierz
Larsberg +64
Nie słuchacie muzyki na płytach.
Nie oglądacie filmów na płytach.
Ale gry chcecie mieć na płytach xD
Sami
Nie oglądacie filmów na płytach.
Ale gry chcecie mieć na płytach xD
Sami
źródło: gta-6-preordini-aperti-prezzi-italia_880x495
Pobierz

Jestem mężczyzną 30 lat plus i szkoda, że Ukrainki nie tulą się do Polaków, chciałbym znaleźć wreszcie se żonę i założyć rodzinę i myślałem, że sporo Ukrainek poleci na polskiego mężczyznę z licencjatem i 5 letnim autem klasy C, a tu bida. Serio, bida z nędzą. Myślałem, że te młode Ukrainki co tu się zjeżdżają na studia, będą chciały znależć męża z Polski, a najlepiej starszego męża, jak w konserwatywncyh rodzinach bywa. A tu widzę, że żeniaczka dzisiaj to coś obcego nie tylko dla wielu Polek, ale u Ukrainek. A tak w ogołe to te Ukrainki częśto wiążą się z Ukraińcami. Nie traktują Polaka jako drogi do awansu cywilizacyjnego. #zalesie #szukamzony #ukrainki #ukrainka #podrywzwykopem #samotnosc #oswiadczenie
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: brzuszek mnie rozbolał ze śmiechu xD
faceci bez bab tacy maluczcy, smutni, zakompleksieniu ( ͡° ʖ̯ ͡°)
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi