Aktywne Wpisy
hajsiwo33 +5
#blackpill
Kobieta pod 40, gruba, brzydka. Ostatnie parę lat przeżyłam w samotności, czas na założenie rodziny już mi się kończy, nikt nie jest mną zainteresowany, nigdy nie byłam na randce.. Boli kolejny wieczór spędzany samotnie i niespełnione marzenia o posiadaniu partnera, dzieci i spełnieniu s*ksualnym.
Faceci patrzą głównie na wygląd - taka prawda.
Kobieta pod 40, gruba, brzydka. Ostatnie parę lat przeżyłam w samotności, czas na założenie rodziny już mi się kończy, nikt nie jest mną zainteresowany, nigdy nie byłam na randce.. Boli kolejny wieczór spędzany samotnie i niespełnione marzenia o posiadaniu partnera, dzieci i spełnieniu s*ksualnym.
Faceci patrzą głównie na wygląd - taka prawda.

SzalonyOgorek +435

Hej mam nietypowy problem z kośćmi. Mam wrażenie, że jestem bardziej wrażliwy na dotyk. Ból czuję mocniej niż normalnie. Dodatkowo ból przeradza się wbolesnosc kiedy nieco delikatnie się uderzę w to miejsce. Jak garbię się przy kompie to później bolą mnie dolne żebra i górne kosci miednicy. Nie pamiętam żebym uderzył się w nadgarstek a ten zaczyna mnie boleć jakbym dostał w niego kijem. Nie mam siniaków tylko ból. Robiłem badania na reumatyzm, miałem rtg klatki piersiowej i nic. Wapń, magnez, d3, b12 w normie. Pomocy.
#medycyna #pytanie
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim