Aktywne Wpisy

Eneduerikuzfakiem +102
Ojczyznosław XD
#theboys
#theboys
źródło: 1000017051
Pobierz
✨️ Problemy w związku z matką narzeczonej przed ślubem Ⓘ
Spotykam się z dziewczyną okolo 3 lat, jesteśmy zaręczeni i obecnie planujemy wesele.
Narzeczona mieszka z Matką, razem pracują w swojej firmie, dojeżdżają do pracy i ogólnie spędzają bardzo duzo czasu razem.
My spotykamy sie czasami po pracy, weekendy, wspólne urlopy.
Nie jest to sytuacja idealna dla mnie ponieważ wolałbym mieszkać razem ale ok, zdecydowaliśmy sie ze do ślubu bedziemy w takim związku.
Od
Spotykam się z dziewczyną okolo 3 lat, jesteśmy zaręczeni i obecnie planujemy wesele.
Narzeczona mieszka z Matką, razem pracują w swojej firmie, dojeżdżają do pracy i ogólnie spędzają bardzo duzo czasu razem.
My spotykamy sie czasami po pracy, weekendy, wspólne urlopy.
Nie jest to sytuacja idealna dla mnie ponieważ wolałbym mieszkać razem ale ok, zdecydowaliśmy sie ze do ślubu bedziemy w takim związku.
Od

Hej. Chciałbym poplepszyć swoją sytuację zawodową i rozwinąc nowe kompetencje. Piszę z anonima, bo niektórzy znajomi wiedzą że mam tu konto, a nie chce wychodzić narazie przed szereg ze swoimi planami.
Pytanie: czego się lepiej teraz uczyć w 2024, dodatkowego języka obcego (znam angielski mocne B2) czy języka programowania?
Kiedyś uczyłem się podstaw PHP hobbystycznie, i mi się to spodobało. Jednak czy jest jeszcze zapotrzebowanie na PHP-owców?
Jeśli nie PHP, myślałem o Pythonie. Czy warto w ogóle jeszcze próbować wiązać swoją przyszłosć z IT?
#pracbaza #pracait #programista15k
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Nie sądzę, by to miało sens. Każdego roku tysiące ludzi kończy informatykę. Czemu pracodawca miałby wziąć ciebie a nie absolwenta?...