Aktywne Wpisy

perseweratywnosc +617
źródło: 1000144964
Pobierz
SystemHalted2_0 +88
#odyseja #film
Nie ogarniam co się o--------a w tej Odysei Nolana. Serio, jak można było w----ć do roli Heleny - najpiękniejszej kobiety świata, twarzy, dla której wybuchła wojna trojańska - tę czarnoskórą aktorkę, która wygląda jak małpa z zoo? Tu już nawet nie chodzi o to że jest czarna - ona po prostu jest paskudnie ucharakteryzowana. Już Samuel L. Jackjson byłbt w tej roli naprawdę lepszy. Absurd goni
Nie ogarniam co się o--------a w tej Odysei Nolana. Serio, jak można było w----ć do roli Heleny - najpiękniejszej kobiety świata, twarzy, dla której wybuchła wojna trojańska - tę czarnoskórą aktorkę, która wygląda jak małpa z zoo? Tu już nawet nie chodzi o to że jest czarna - ona po prostu jest paskudnie ucharakteryzowana. Już Samuel L. Jackjson byłbt w tej roli naprawdę lepszy. Absurd goni
źródło: image
Pobierz

Dlaczego ramiona się przesuwają w bok na siłowni? Trenuje pół roku, przytyłem z 15 kg i zauważyłem (nie tylko ja), że jestem tak jakby szerszy. Ramiona są dalej od siebie niż były wcześniej. Co to powoduje? To wygląda jakby się przesunęły.
#mirkokoksy #mikrokoksy #silownia
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
źródło: Dumbbell_weighted_jumps_2
Pobierz