Aktywne Wpisy

Zrobiłem to Raguu. No i mówiąc szczerze byłem pełen obaw bo seler surowy smakował jak mydło, dodanie mleka do pomidorów też było kontrowersyjne, ale wyszło wyśmienicie. 10/10 wreszcie smakuje to dokładnie tak jak z dobrej włoskiej restauracji. A wsm wcale dużo dłużej nie robiłem niż zwykle koszt dodatkowych składników (seler, mleko, marchew) pomijalny w kontekście całego dania. Zrobiłem z 2 kg mięsa xD będę jadł cały tydzień #gotujzwykopem #jedzzwykopem
źródło: 1000006512
Pobierz
Jacek0072 +291
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Mirki, czy istnieją jakieś prace umysłowe, w których jest tolerancyjne, można czuć się swobodnie i nie skreślą was na starcie za tatuaż czy kolorowe włosy?
Jak to wygląda u was i jaka branża?
#pytanie #pracbaza #inzynieria #it #finanse #korposwiat
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: ja prdl to jeszcze gdzieś za to skreślają? Ja pracuje w spółce Urzędu miasta, mam tatuaże i póki co nikt nie zwrócił na to uwagi
Gdzie widziałeś typa z tatuażem na twarzy ( ͡º ͜ʖ͡º)
Taki nie przeszkadza, za to taki który widać jest już, przynajmniej dla mnie, przy zatrudnieniu ogromnym wykrzyknikiem ostrzegającym przed tym iż może to być zjeb i lepiej profilaktycznie unikać ¯\(ツ)/¯
A druga sprawa - nie widzisz, bo po prostu mało osób takowe posiada.
@RagnarBiedaEdition Niestety :( Za np. różowe czy niebieskie pasemko w banku czy większym korpo by skreślili
─────────────────────
· Zaakceptował: Jailer
@mirko_anonim: w dużych znanych firmach dużo osób ma masę tatuaży, obawiam się że skreślają Cie za brak kompetencji
@mirko_anonim: chyba w żadnym korpo nie byłeś XD teraz jest moda na inkluzywność i im ktoś się bardziej wyróżnia tym lepiej
@mirko_anonim: haha no na pewno, może nie mieści Ci się to w głowie ale jest szereg zawodów w których liczy się co Ty umiesz a nie jak wyglądasz + nie masz bezpośredniego kontaktu z klientem biznesowym który może zwracać uwagę na wygląd
─────────────────────
· Zaakceptował: grap32
─────────────────────
· Zaakceptował: RamtamtamSi