Aktywne Wpisy

zajsty +138
W 25 kolejce Harry Kane poza kadrą meczową z powodu kontuzji łydki.
Tutaj komentarz do wołania, jeśli chcesz/nie chcesz być wołany do kolejnych aktualizacji.
#bundesliga #mecz #pilkanozna #torjagerkanone2026
Tutaj komentarz do wołania, jeśli chcesz/nie chcesz być wołany do kolejnych aktualizacji.
#bundesliga #mecz #pilkanozna #torjagerkanone2026
źródło: KvL25
Pobierz
haha123 +14
Panowie ja nie wiem czemu tutaj jest taki zmasowany atak na @tom-ek12333 bo co, bo nie jest hazardzistą jak większość tagu?
Chłop sobie gra ostrożnie, ma pozycje, jak uważa że jest za drogo to nie gra i tyle.
Ale nie robi jednego. Nie wierzy w wieczną hossę i nie robi fikołków myślowych, co już się tagowi widocznie nie podoba, bo jak ktokolwiek może mieć inne zdanie niż święta hossana na wieczność amen
Chłop sobie gra ostrożnie, ma pozycje, jak uważa że jest za drogo to nie gra i tyle.
Ale nie robi jednego. Nie wierzy w wieczną hossę i nie robi fikołków myślowych, co już się tagowi widocznie nie podoba, bo jak ktokolwiek może mieć inne zdanie niż święta hossana na wieczność amen

Miałem robione #usg jamy brzusznej ze względu na podwyższone próby wątrobowe przy badanu krwi (początek stycznia), takim kontrolnym, bez jakiś objawów, no zdrowy człowiek. Po ponownym badaniu (początek lutego) próby wątrobowe są w normie, ale blisko górnej granicy. Nie były brane leki tylko trochę zdrowsza dieta. W usg wyszło coś takiego "wątroba niepowiększona o cechach stłuszczenia z obszarami hyposteatozy w okolicy loży pęcherzyka, bez zmian ogniskowych, pęcherzyk żółciowy cienkościenny bez złogów, drogi żółciowe nieposzerzone". Reszta rzeczy jak nerki, śledziona, trzustka, prawidłowa. Czy mam czym się martwić? Na usg padło, że jest ok. U lekarza w sumie też, mam dalej jeść lekkostrawnie i niskotłuszczowo. Żadnych leków nie dostałem, jak chce to mogę sobie kupić "cokolwiek" w aptece na wątrobę. Co mogę zrobić aby poprawić stan wątroby? Czy alko można wypić raz na jakiś czas czy nie? Mam na myśli jakieś piwko czy dwa raz na miesiąc.
#zdrowie #lekarz #medycyna #dieta #watroba
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim