Aktywne Wpisy

AXSIS +1
#gielda
Zamykasz wszystkie swoje obecne pozycje i możesz wybrać tylko jedną firmę, w którą włożysz cały kapitał. Która i dlaczego?
Zamykasz wszystkie swoje obecne pozycje i możesz wybrać tylko jedną firmę, w którą włożysz cały kapitał. Która i dlaczego?

MinisterKoryto +34
Najbardziej absurdalną rzeczą jaka się dzieje w piłce obecnie, to wystrzał formy Norwegów, Bodo za chwilę w ćwierćfinale LM z praktycznie samymi Norwegami, przecież chłopy jak się poukładają w reprze to rozjadą mistrzostwa XD
A jeszcze nie tak dawno Norwegia to była ekipa do klepania punktów xD
#mecz #pilkanozna
A jeszcze nie tak dawno Norwegia to była ekipa do klepania punktów xD
#mecz #pilkanozna

Jaka praca dla kogoś z ADHD? Pracuje sobie w księgowości w korpo od 2 lat, i jestem wypalony już chyba od roku. Męczy mnie ta praca okropnie, ale nie widzę żadnych innych perspektyw dla siebie. Do pracy fizycznej się nie nadaje, do pracy z ludźmi jeszcze bardziej, do IT bez doświadczenia nie da się teraz dostać, zresztą bym się wypalił tak samo jak w księgowości. Są jakieś fajne zawody inne niż kierowca tira, elektryk, spawacz, budowlanka itd., w które warto się przebranżowić. Ewentualnie jakieś inne ciekawe zawody biurowe inne niż IT/Finanse, bo przeglądam oferty na entry level to widzę tylko oferty z tych 2 branż i może jeszcze z Administracji, ale tam to na pewno jest jeszcze gorzej niż w księgowości. Potrzebuje porady życiowej, dzięki z góry xD
#korpo #pracbaza #depresja #praca
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Może gdzieś z kontaktem ludzkim, ja się przeniosłem do działu z pogranicza HR I jest lepiej