Aktywne Wpisy

wfyokyga +29
Mnie r---------a że niemcy pod koniec wojny, mieli już celowniki optyczne i noktowizyjne.
źródło: temp_file1727008429886548071
Pobierz
Ubrania robocze
Jak słyszę te dwa słowa to aż mam ciarki po plecach.
Słuchajcie Mirki tego, pochodzę z gospodarstwa rolniczego i powiem Wam jedno: jakieś 80-90% mojej garderoby przez większość życia to były UBRANIA ROBOCZE. Jak zakładałem nawet dresy, mające może 6-12 miesięcy, to zawsze był krzyk:
"JEZU CHRYSTE DLACZEGO TO ZAKŁADASZ SKORO TO NOWE A MOŻESZ ZAŁOŻYĆ STARE UBRANIE
Jak słyszę te dwa słowa to aż mam ciarki po plecach.
Słuchajcie Mirki tego, pochodzę z gospodarstwa rolniczego i powiem Wam jedno: jakieś 80-90% mojej garderoby przez większość życia to były UBRANIA ROBOCZE. Jak zakładałem nawet dresy, mające może 6-12 miesięcy, to zawsze był krzyk:
"JEZU CHRYSTE DLACZEGO TO ZAKŁADASZ SKORO TO NOWE A MOŻESZ ZAŁOŻYĆ STARE UBRANIE
źródło: Ubranie na 5 pokoleń
Pobierz

Witajcie,
Chciałbym zasięgnąć porady odnośnie tego czy można spróbować w ramach drugiej pracy (nieetatowej) zająć się tworzeniem stron internetowych? Chodzi mi o coś takiego że tworzę swoją stronę która będzie zarządzana poprzez WordPress (CMS + własny motyw) który mógłbym rozwijać i dostosowywać do własnych potrzeb. Następnie w jego oparciu realizować jakieś tam drobne zlecenia. Aktualnie mam pracę z której jestem zadowolony. Właściwie mógłbym robiąc dotychczasowe zajęcia realizować w wolnym czasie wyżej wymienioną przeze mnie koncepcję.
Zastanawiam się jednak czy coś takiego ma sens? Ja nie mówię o dużych kwotach, a takim wpadnięciu 1k-2k w miesiącu (jak człowiek dobrze przećwiczy to i owo). Zawsze jak nie wypali, mogę rzucić to w czorty.
#programowanie #programista15k #internet #wordpress
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
─────────────────────
· Zaakceptował: grap32
─────────────────────
· Zaakceptował: digitallord