Aktywne Wpisy

Mega_Smieszek +130
źródło: 1000016632
Pobierz
oficjalniemartwa +106
Jestem tak stara, że pamiętam chusteczki do nosa wielorazowego użytku.
Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: 1000016632
Pobierz
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
On mnie też nie podnieca, ale to nie jest dla mnie problem. Też dogadzam sobie sama w rajemnicy przy filmikach, bo wolę to niż oral czy peeting w jego wykonaniu, ale mimo wszystko go kocham i bym nie odwaliła czegoś, czego bałabym się przyznać.
Od początku miał te problemy, a był we mnie wpatrzony jak w obrazek i przeprowadził się w moje okolice
Komentarz usunięty przez autora
@mirko_anonim: nie
@mirko_anonim: Co to norma? Nie daj się wciągnąc w "body positivity". W anoreksję tym bardziej.
Druga kwestia, to nie potrafisz mówić partnerowi o swoich uczuciach i oczekiwaniach.
Mężczyźni zazwyczaj inaczej okazują uczucia niż kobiety, oni je pokazują w działaniach a nie w mowie.
Jak facet przyjedzie do Ciebie żeby Ci naprawić gniazdko, a nie będzie mu to wcale na rękę, to on uważa, że okazuje w ten sposób, że
@mirko_anonim: to niezłą ekipe żeście zmontowali xD
@Falcon
Dzięki za odpowiedzi (tu op).
Dbam o siebie, o swoją dietę, używam dużo kosmetyków do pielęgnacji, ruszam się, ale nie jestem szczupła. 65
Ja nie oglądam i mogę sobie mieć standardy
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
@sprawdzajacy: ty bierzesz pod uwagę opinie takich wywłok? Jak obsrany menel Ci powie, że mu się Twój dior nie podoba, bo mu nie chciales dać 50zl na zebry i chciał dopiec to też ci się smutno zrobi?
jak ci nie zależy to komuś tak i vice versa - ludzie soba manipuluja nawet jak podswiadomie