Aktywne Wpisy

weezyxboss +94
U mnie w powiatowym wypizdowie dolnym w takich zajebistych temperatura lokalne przedsiębiorstwo usług komunalnych postanowiło że będzie ograniczac dostęp bieżącej wody w dzień i wyłączać dostęp do wody od 21 xD na dworze 40 stopni a oni k---a wodę ograniczają bo gdzieś ludzie na domkach napełniają baseny i dbają żeby ich trawniki były wiecznie zielone xD #pogoda #l-------------j #lubuskie #zalesie

Teuvo +28
np włosi mają takie drewniane okiennice które zaciemniają i chronią przed słońcem mieszkanie i skutecznie zatrzymują to gorąco z promieni słonecznych na zewnątrz bo drewno bardzo dobrze izoluje termicznie ale polacy jeszcze nie wyewoluowali do poziomu tak zaawansowanej technologii

Od czerwca 2023 schudłem około 40 kg. To jeszcze nie koniec bo do celu brakuje mi 6 kg. W końcu dzisiaj mogłem sobie przymierzyć kupione koszulki w normalnym sklepie które na mnie pasują od strzała i jestem mega przeszczęśliwy bo mogę kupować ciuchy które mi się mega podobają, jest gorąco, a ja się nie pocę jak świnia ludzie w pracy mi mówią, że wyglądam lepiej. Jest motywacja na zgubienie tych 6kg jeszcze i utrzymanie wagi. Kibicuję wszystkim którzy biorą się za siebie. Mam nadzieję, że chociaż zmotywuję tym jedną osobę do zgubienia wagi.
#dieta #ciuchy #szczescie #chwalesie
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
"Badania pokazują, że całkowity dzienny wydatek energetyczny organizmu wzrasta istotnie u noworodków, potem stopniowo spada aż do 20 roku życia. Od 20 do 60 roku życia jest on względnie stały, a dopiero po 60 roku życia spada o jakieś 0,7% rocznie "
https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Metabolizm