Aktywne Wpisy

Bartekgkw +903
K---a co jak co, ale autostrady i te wszystkie MOPy i zjazdy w #polska to jest klasa
Wchodzisz za darmo, czyściutko a wręcz pachnąco XD
Wychodzisz i nie boisz się, że mogłeś się zarazić jakimś syfilisem
Po kilku przejazdach samochodem przez Niemcy, Francję czy Włochy na prawdę docenia się Polskie autostrady i tą całą infrastrukturę.
Wchodzisz za darmo, czyściutko a wręcz pachnąco XD
Wychodzisz i nie boisz się, że mogłeś się zarazić jakimś syfilisem
Po kilku przejazdach samochodem przez Niemcy, Francję czy Włochy na prawdę docenia się Polskie autostrady i tą całą infrastrukturę.
źródło: image_picker_6767F5EC-D85F-4C90-90B1-61D97DC471A4-45287-0000111E3901E778
Pobierz
NaczelnyWoody +136
- Bądź posłem Łukaszem Litewką.
- Posłem przez duże P, który robił coś więcej działając charytatywnie i lokalnie a nie tylko klikając w guziki w sejmie i nagrywając tiktoki jak Memceny, Brauny, Kaczyńskie, Czarnki i inne patałachy.
- Wsiądź na rower.
- Zgiń.
Czy w tym kraju będzie można kiedykolwiek bezpiecznie wyjść na ulicę na spacer albo rower bez ryzyka zostania rozjechanym przez jakiegoś spaliniarza który prawko uzyskał z litości po 20 egzaminie praktycznym?
- Posłem przez duże P, który robił coś więcej działając charytatywnie i lokalnie a nie tylko klikając w guziki w sejmie i nagrywając tiktoki jak Memceny, Brauny, Kaczyńskie, Czarnki i inne patałachy.
- Wsiądź na rower.
- Zgiń.
Czy w tym kraju będzie można kiedykolwiek bezpiecznie wyjść na ulicę na spacer albo rower bez ryzyka zostania rozjechanym przez jakiegoś spaliniarza który prawko uzyskał z litości po 20 egzaminie praktycznym?

Nie wiem czy ludzie zbiednieli w Polsce, czy uważniej patrzą na pieniądze, bo jeszcze 5 lat temu jak coś sprzedawałeś na sprzedaż w podobnej do innych cenie lub trochę taniej, to pisało do ciebie 4-5 osób na OLX za dnia a teraz to jedna w tygodniu, góra dwie. Zwykle sprzedam, ale bywa że i coś pół roku leży i dopiero wtedy kupi. Także się zastanawiam, bo jak za tanio wystawię to ludzie pytają " co tak tanio? " I wychodzi na to samo.
#pytanie #pieniadze #gospodarka #polska #olx #allegro #allegrolokalnie #lokalnie
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
─────────────────────
─────────────────────
Komentarz usunięty przez autora