Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czy 40 letnia psychoterapeutka, ubierająca się seksownie i mająca na IG zdjęcia w bikini, pomoże 36 latkowi wyjść z przegrywu? Czy raczej taka Magda (imię zmyślone) miała i ma życie usłane różami i mimo jako takiej edukacji i skończonych kursów, raczej nigdy nie będzie mogła spojrzeć na świat z perspektywy tego przegrywa? #przegryw #terapia PS ale fajnie się na nią patrzy przynajmniej, jestem po dwóch sesjach po 200 zł

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

jestem po dwóch sesjach po 200 zł

@mirko_anonim: kto wie, może na innym portalu na literke E oferuje inne usługi za 100zł więcej. To by pomogło wyjść z przegrywu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Ca_millo: wyjść od razu nie ale rozpocząć pewne procesy już tak. Są osoby z różnymi fobiami dla których samo zobaczenie i dotknięcie nagiej d--y na żywo potrafi dużo zmienić.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): Ja miałem taką, a do tego Hiszpankę i znała się mega na swojej robocie tj. anxiety i paniką które miałem.

To że jest ładna nie oznacza, że nie ogarnia tematu. Ten bias się jakoś nazywa ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Lepiej sprawdź jaką ma praktykę kliniczną i czy zarejestrowana jest w jakiejś sensownej organizacji w kraju gdzie jesteś np. w UK zawsze sprawdzam wpisy w
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: I po co to sobie robisz? Liczysz że ona cię wyciągnie z tego przegrywu w sensie dosłownym, czy jak? Jeśli jest za ładna to będzie tylko odciągać twoją uwagę od istoty sprawy co utrudni terapie. Jak masz za dużo pieniędzy i chcesz płacić po 200 zł za samo patrzenie, to nie dziwne że jesteś przegrywem.
Po drugie przegryw to nie jest sklasyfikowane zaburzenie, terapia może pomóc na nerwicę, depresję
  • Odpowiedz