✨️ Obserwuj #mirkoanonim Czy 40 letnia psychoterapeutka, ubierająca się seksownie i mająca na IG zdjęcia w bikini, pomoże 36 latkowi wyjść z przegrywu? Czy raczej taka Magda (imię zmyślone) miała i ma życie usłane różami i mimo jako takiej edukacji i skończonych kursów, raczej nigdy nie będzie mogła spojrzeć na świat z perspektywy tego przegrywa? #przegryw #terapia PS ale fajnie się na nią patrzy przynajmniej, jestem po dwóch sesjach po 200 zł
@Ca_millo: wyjść od razu nie ale rozpocząć pewne procesy już tak. Są osoby z różnymi fobiami dla których samo zobaczenie i dotknięcie nagiej d--y na żywo potrafi dużo zmienić.
Anonim (nie OP): Ja miałem taką, a do tego Hiszpankę i znała się mega na swojej robocie tj. anxiety i paniką które miałem.
To że jest ładna nie oznacza, że nie ogarnia tematu. Ten bias się jakoś nazywa ( ͡°͜ʖ͡°)
Lepiej sprawdź jaką ma praktykę kliniczną i czy zarejestrowana jest w jakiejś sensownej organizacji w kraju gdzie jesteś np. w UK zawsze sprawdzam wpisy w
@mirko_anonim: I po co to sobie robisz? Liczysz że ona cię wyciągnie z tego przegrywu w sensie dosłownym, czy jak? Jeśli jest za ładna to będzie tylko odciągać twoją uwagę od istoty sprawy co utrudni terapie. Jak masz za dużo pieniędzy i chcesz płacić po 200 zł za samo patrzenie, to nie dziwne że jesteś przegrywem. Po drugie przegryw to nie jest sklasyfikowane zaburzenie, terapia może pomóc na nerwicę, depresję
Czy 40 letnia psychoterapeutka, ubierająca się seksownie i mająca na IG zdjęcia w bikini, pomoże 36 latkowi wyjść z przegrywu? Czy raczej taka Magda (imię zmyślone) miała i ma życie usłane różami i mimo jako takiej edukacji i skończonych kursów, raczej nigdy nie będzie mogła spojrzeć na świat z perspektywy tego przegrywa? #przegryw #terapia PS ale fajnie się na nią patrzy przynajmniej, jestem po dwóch sesjach po 200 zł
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: kto wie, może na innym portalu na literke E oferuje inne usługi za 100zł więcej. To by pomogło wyjść z przegrywu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@De_Fault: Chodzenie na divy nie równa się wyjściu z przegrywu.
To że jest ładna nie oznacza, że nie ogarnia tematu. Ten bias się jakoś nazywa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Lepiej sprawdź jaką ma praktykę kliniczną i czy zarejestrowana jest w jakiejś sensownej organizacji w kraju gdzie jesteś np. w UK zawsze sprawdzam wpisy w
Po drugie przegryw to nie jest sklasyfikowane zaburzenie, terapia może pomóc na nerwicę, depresję