Aktywne Wpisy

lubie-sernik +147
Byłem w nocnym klubie z @Arcane89 i jego bylą dziewczyna. Zrobiłem zdjęcia gołych dziewczyn ale rozkminiły to i kazały mi je usunąć.
Ktoś zna apke do odzyskiwania zdjęć na #android?
#sernikpodrozuje
Ktoś zna apke do odzyskiwania zdjęć na #android?
#sernikpodrozuje

lubie-sernik +54
Dobra nikt mi nie doradził jak odzyskać fotki skasowane z androida. Z kosza tez mi skasowały.
Macie tyle co mi zostało xD
Ja już w domu jestem, mega pijany hah xD ja juz nigdy nie pije obiecuje!
#sernikpodrozuje
Macie tyle co mi zostało xD
Ja już w domu jestem, mega pijany hah xD ja juz nigdy nie pije obiecuje!
#sernikpodrozuje
źródło: 1000058251
Pobierz

Kilka dni temu pojawiły mi się bruzdy nosowo wargowe. Nie są jeszcze tak głębokie, ale chciałbym coś z tym zrobić. Te masaże, czyli yoga twarzy są czymś wartym uwagi czy bez sensu ? Są jakieś naturalne produkty na to, czy tylko pozostają zabiegi kwasem hialuronowym ? I dodatkowo poleciłby ktoś jakich kosmetyków do twarzy powinienem używać i cała z tym związana rutyna ? Byłbym bardzo wdzięczny
#looksmaxing #medycyna #medycynaestetyczna #niebieskiepaski
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Argirelina jest dobrze zbadanym peptydem, o potwierdzono naukowo skuteczności w spłycaniu drobnych zmarszczek.
" Trudno mi je opisać, coś jakby policzki opadały" to się nazywa chomiki. Co do masaży nie próbowałam na dłuższą metę. Spróbuj zobaczysz.
─────────────────────
· Zaakceptował: digitallord
Tu masz kanał Agnieszki - dzięki niej dalej wyglądam na 30. https://www.youtube.com/c/SkinEkspert
Polecam pooglądać filmiki mówi konkretnie i łatwo sobie ustawić pielęgnację. Laska mówi konkretnie i fajnie się ogląda (nienawidzę stękania o jednym 15
─────────────────────
· Zaakceptował: