Aktywne Wpisy

wscieklykabanos +175
#krakow Krakowska Masakra Piłą Mechaniczną 4
Wczorajszej nocy padło w sumie lekko ponad 30 znaków #sct
https://x.com/BladeRunnersSCT/status/2025845886656360487
Wczorajszej nocy padło w sumie lekko ponad 30 znaków #sct
https://x.com/BladeRunnersSCT/status/2025845886656360487
źródło: HB1AFPbWUAAk8zr
Pobierz
Zjadacz_Mysli +146
źródło: 1000005074
Pobierz

Cierpię na chroniczny problem z podejmowaniem decyzji, przeciągam każdą decyzję do samego końca a nawet dłużej. Czasem zmieniam decyzję już po fakcie...
Źle to działa na moją psychikę bo jak mam ważną decyzję do podjęcia to nie potrafię o niczym innym myśleć.
Nie działają na mnie żadne triki, sposoby: robiłem tabelki, robiłem różne testy, próbowałem za i przeciw itd. Rozmawiałem z terapeutą....
Pomóżcie bo tak się nie da żyć...
#problem #psychologia #depresja #pytanie #smutek #decyzja #praca #zycie #polska
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
W sklepie chodzę przez kilkanaście minut z pełnym koszykiem zakupów i myślę czy wziąć serek z ziołami czy lepszy będzie naturalny albo czy wziąć coś w dobrej promocji czy to jednak
no wlasnie mialem takie cele i je zrealizowalem, i nastepnie popadlem w depresje bo nie potrafie wyznaczyc kolejnego celu
terapeuta tez odradza takie podejscie, szukania ciagle celow w zyciu
"W sklepie chodzę przez kilkanaście minut z pełnym koszykiem zakupów i myślę czy wziąć serek z ziołami czy lepszy będzie naturalny albo czy wziąć coś w dobrej promocji czy to jednak będzie niepotrzebne ( ͡° ʖ̯ ͡
Rozważam wizyty u jakiegoś terapeuty, bo nie radzę sobie z przeszłością, która niekoniecznie potoczyła się tak jak
o adhd nie pytalem, czy taki psychiatra sam to powinien wykryc?
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
Adhd niewiem czy ma tu wplyw, raczej jakies przekonania moze cie blokuja, albo noe jestes, pewien albo potrzebujesz potwoerdzenia ze,