Aktywne Wpisy

CrokusYounghand +260
Jak Legia dzisiaj przegra z Widzewem to jednemu wylosowanemu spośród pulsujących ten post Mireczkowi zamówię pizzę do 50 zł przez pyszne.pl.
Dodatkowe warunki:
- napisz w komentarzu "Legia to chuuje a Lech mistrz Polski" lub inną rymowankę przeciwko Legii
- zielonki w---------ć
- kibice Legii tak samo
Dodatkowe warunki:
- napisz w komentarzu "Legia to chuuje a Lech mistrz Polski" lub inną rymowankę przeciwko Legii
- zielonki w---------ć
- kibice Legii tak samo

duzy_gracz +353
Minus 44.5 kg w 10 miesięcy bez tabletek. Sama dieta i trening siłowy plus spacery. Wegetarianizm zmniejszył mi apetyt. Całkowita abstynencja od słodyczy również. Jeszcze 40kg przede mną i lecę z czystą masą.
#maly_gracz
#odchudzanie #silownia #wegetarianizm #weganizm #wygryw #dieta
#maly_gracz
#odchudzanie #silownia #wegetarianizm #weganizm #wygryw #dieta
źródło: 1000010869
Pobierz

Czy istnieje coś takiego jak maksymalnie prywatna (najważniejsze) i (w drugiej kolejności) niecenzurowana politycznie #ai #llm - taka jak #chatgpt #openai , #claude , czy #gemini?
Chodzi mi o coś, czemu będę mógł się wyżalić z najbardziej osobistych szczegółów, dać przeanalizować wrażliwe dokumenty, zadać obrazoburcze pytania z oczekiwaniem rzetelnej (czyli czasami, choć niekoniecznie najczęściej politycznie niepoprawnej odpowiedzi), czy przetestować nawiązanie dziwnej relacji człowiek - AI bez ryzyka, że jakiekolwiek dane powędrują w nieznane miejsce lub kiedyś ujrzą światło dzienne. Standardy prywatności i anonimowości powinny być tu maksymalnie wysokie.
Interesuje mnie też coś takiego do tworzenia grafik, audio, i wideo - czyli w stylu #midjourney czy #sora.
W przypadku braku takich opcji ciekawi mnie, jak zmaksymalizować prywatność/anonimowość, gdzie ustawić granice dzielenia się wrażliwymi treściami, i jak zminimalizować autocenzurę narzucaną przez duże korporacje.
#prywatnosc #anonimowosc #cyberbezpieczenstwo #cybersecurity #opensource #oprogramowanie #programowanie #sztucznainteligencja
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: heracinsky
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
źródło: GettyImages-1250799402
Pobierz@mirko_anonim: na początek ma koncie google odznaczyć gromadzenie danych na potrzeby openAI ...taak, jest taki ptaszek w telefonie jak ktoś korzysta z usług googla