Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czy istnieje coś takiego jak maksymalnie prywatna (najważniejsze) i (w drugiej kolejności) niecenzurowana politycznie #ai #llm - taka jak #chatgpt #openai , #claude , czy #gemini?

Chodzi mi o coś, czemu będę mógł się wyżalić z najbardziej osobistych szczegółów, dać przeanalizować wrażliwe dokumenty, zadać obrazoburcze pytania z oczekiwaniem rzetelnej (czyli czasami, choć niekoniecznie najczęściej politycznie niepoprawnej odpowiedzi), czy przetestować nawiązanie dziwnej relacji człowiek - AI bez ryzyka, że jakiekolwiek dane powędrują w nieznane miejsce lub kiedyś ujrzą światło dzienne. Standardy prywatności i anonimowości powinny być tu maksymalnie wysokie.

Interesuje mnie też coś takiego do tworzenia grafik, audio, i wideo - czyli w stylu #midjourney czy #sora.

W przypadku braku takich opcji ciekawi mnie, jak zmaksymalizować prywatność/anonimowość, gdzie ustawić granice dzielenia się wrażliwymi treściami, i jak zminimalizować autocenzurę narzucaną przez duże korporacje.

#prywatnosc #anonimowosc #cyberbezpieczenstwo #cybersecurity #opensource #oprogramowanie #programowanie #sztucznainteligencja

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: heracinsky
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

mirko_anonim - ✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czy istnieje coś takiego jak maksymalnie pryw...

źródło: GettyImages-1250799402

Pobierz
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

gdzie ustawić granice dzielenia się wrażliwymi treściami, i jak zminimalizować autocenzurę narzucaną przez duże korporacje.

@mirko_anonim: na początek ma koncie google odznaczyć gromadzenie danych na potrzeby openAI ...taak, jest taki ptaszek w telefonie jak ktoś korzysta z usług googla
  • Odpowiedz