Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Kim trzeba być żeby WASZA różowa nie szukała przygód i nie skakala po pierwszych lepszych śniadych knagach po imprezie? Tyle się słyszy o rozwiązłości kobiet, bo zawsze "może znajdzie się lepszy". Wychodząc na przekór odrealnionym standardom ponawiam pytanie: kim powinien być mężczyzna, żeby nie opłacało wam się go zostawiać, albo walić się z innymi za jego plecami i ryzykować w ten sposób burzenie relacji?

#kiciochpyta #zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Jailer
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 46
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: wystarczy znać swoją wartość i mądrze wybrać sobie partnerkę życiową.
Moja wie że i ona i ja moglibyśmy sobie znaleźć kogoś innego, tylko po co? Jest nam razem dobrze, mamy wspólne cele, wszystko się jakoś spina. Po co ryzykować utratę szczęścia? Widzimy że nie ma wielu tak dobranych i szczęśliwych par wokół.
  • Odpowiedz
Kim trzeba być żeby WASZA różowa nie szukała przygód i nie skakala po pierwszych lepszych śniadych knagach po imprezie?

@mirko_anonim: Prawidłowa odpowiedź brzmi : nie ma takiej kobiety i nie ma takiego mężczyzny. Jeśli ktoś jest w związku i zdradza drugą osobę to ubliża tylko i wyłącznie sobie niezależnie od płci zachowując się przy tym jednocześnie jak dziecko które samo nie wie czego chce proste. Jako dorośli ludzi bardzo często
  • Odpowiedz
Kobiety zdradzają nawet tam gdzie grozi za to ukamienowanie. Mały procent. Nie dziwię się że z anonima, takich głupot i złych wniosków dawno tu nie bylo
  • Odpowiedz
Kim trzeba być żeby WASZA różowa nie szukała przygód

@mirko_anonim: kiedy wy kmioty ogarniecie, że to nie od chłopa tylko od baby zależy? Szmate se wziąłeś, to szmate masz.
  • Odpowiedz
  • 23
@G06DbT poza internetowymi smieszkami i kawałami pijanego wujka na weselu, naprawdę sporo jest fajnych i normalnych dziewczyn. Większość kobiet jest taka sama jak faceci, tylko różnią się organami. Serio. To nie są istoty z innej planety, tylko też mają swoje zainteresowania, charakter, chcą pogadać o dupie Maryni przy browarku albo pójść potańczyć.

Najwiekszy błąd w randkowaniu czy związku to traktowanie kobiety jako jakiegoś kosmity.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: nie ważne co zrobisz i kim będziesz, to nigdy nie będziesz miał pewności. wystarczy spojrzeć choćby na świat celebrytów, gdzie nawet topowi faceci nie mają takiej pewności. możesz tylko minimalizować ryzyko, czyli być o kilka oczek wyżej od swojej partnerki na jak największej ilości płaszczyzn, nie zapuszczać się, wybrać jak najbardziej zdrowa psychicznie kobietę, zdać sobie sprawę z pewnych schematów oraz ufać, ale nie bezkrytycznie. jeśli spełnisz to wszystko
  • Odpowiedz
  • 5
@mirko_anonim:

Proponuję bycie przystojniakiem z chorobą afektywną dwubiegunową - dzięki niekończącej się karuzeli emocji, nigdy się babie nie znudzisz.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim zdrada zależy tylko i wyłącznie od osoby co zdradza a nie osoby zdradzanej. Zatem trzeba wybrać taką kobietę co jest zdrową psychicznie i ma szacunek do ludzi oraz ma kręgosłup moralny. Tylko wtedy ryzyko zdrady spada do zera. Jak wybierasz kobieta z zaburzeniami psychicznymi czy taką co ma gdzieś uczucia innych to taka będzie szukać wrażeń i próbować unikać ich konsekwencji i wtedy nawet najlepszy chłop nic nie zrobi bo
  • Odpowiedz
Kim trzeba być żeby WASZA różowa nie szukała przygód i nie skakala po pierwszych lepszych śniadych knagach po imprezie?

@mirko_anonim: Mną ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Generalnie trzeba zacząć od nie bycia przegrywem, a przynajmniej od ukrywania takich poglądów, jak już masz. Btw facetowi też się najładniejsza laska może znudzić.
  • Odpowiedz
  • 2
@siepan mysle że tak. Skoro ja znajduje często, to chyba każdy znajdzie. Większość moich ex to spoko dziewczyny. Z niektórymi nawet utrzymuje kontakt.

Inb4 - jestem biednym grubasem z niewyjsciowym ryjem.
  • Odpowiedz
Większość moich ex to spoko dziewczyny.

@Hrjk: a u mnie przeciwnie - p----------e albo zdradzające. Dlatego współczuję im obecnym facetom. Stąd też mój wniosek, że dla wszystkich tych normalnych nie starczy
  • Odpowiedz