Aktywne Wpisy

diamondhands +16
#iran czy tylko ja mam wrażenie że istnieje jakas blokada informacyjna z tej wojny? trudno o jakieś sprawdzone informacje, wszędzie zalew ai slop, nie wiadomo do końca jak to wszystko jest skoordynowane
mcsQ +16
poprosiłem Gemini aby pomogl mi zmigrowac dane z jednej bazy do drugiej, excel do JSONa. Patrze co tam wyplul i mowie k---a cos tu mi nie gra polowa danych, a ten: XD. J--a _ NY uwazajcie z tym AI.
#ai #gemini #programista15k
#ai #gemini #programista15k
źródło: image (6)
Pobierz

Kim trzeba być żeby WASZA różowa nie szukała przygód i nie skakala po pierwszych lepszych śniadych knagach po imprezie? Tyle się słyszy o rozwiązłości kobiet, bo zawsze "może znajdzie się lepszy". Wychodząc na przekór odrealnionym standardom ponawiam pytanie: kim powinien być mężczyzna, żeby nie opłacało wam się go zostawiać, albo walić się z innymi za jego plecami i ryzykować w ten sposób burzenie relacji?
#kiciochpyta #zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Jailer
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@Hrjk: (╭☞σ ͜ʖσ)╭☞
Moja wie że i ona i ja moglibyśmy sobie znaleźć kogoś innego, tylko po co? Jest nam razem dobrze, mamy wspólne cele, wszystko się jakoś spina. Po co ryzykować utratę szczęścia? Widzimy że nie ma wielu tak dobranych i szczęśliwych par wokół.
@mirko_anonim: Prawidłowa odpowiedź brzmi : nie ma takiej kobiety i nie ma takiego mężczyzny. Jeśli ktoś jest w związku i zdradza drugą osobę to ubliża tylko i wyłącznie sobie niezależnie od płci zachowując się przy tym jednocześnie jak dziecko które samo nie wie czego chce proste. Jako dorośli ludzi bardzo często
@mirko_anonim: kiedy wy kmioty ogarniecie, że to nie od chłopa tylko od baby zależy? Szmate se wziąłeś, to szmate masz.
Najwiekszy błąd w randkowaniu czy związku to traktowanie kobiety jako jakiegoś kosmity.
źródło: temp_file1681042987106641410
Pobierz@mirko_anonim: kimś dostatecznie wyszukiwanym żeby się nie opłacało długo szukać następnego porównywalnego
Proponuję bycie przystojniakiem z chorobą afektywną dwubiegunową - dzięki niekończącej się karuzeli emocji, nigdy się babie nie znudzisz.
@mirko_anonim: Mną ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Generalnie trzeba zacząć od nie bycia przegrywem, a przynajmniej od ukrywania takich poglądów, jak już masz. Btw facetowi też się najładniejsza laska może znudzić.
@Hrjk: a starczy takich dla wszystkich?
Inb4 - jestem biednym grubasem z niewyjsciowym ryjem.
@Hrjk: a u mnie przeciwnie - p----------e albo zdradzające. Dlatego współczuję im obecnym facetom. Stąd też mój wniosek, że dla wszystkich tych normalnych nie starczy