Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Moje wyniki:
Lh 5.5 norma 0.57-12.07
Fsh 4.04 norma 0.95-11.95
Estradiol 73pmol norma 40-161
Prolaktyna 6.91 norma 3.46-19.4
Testosteron 23.39 norma 8.33-30.19
Jest sens jeszcze szukać czegoś w badaniach? Samopoczucie słabe i sylwetka podchodząca pod hipogonadyzm. Wiek 32 lata #mikrokoksy

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @dsomgi00 bez używek, ruszam się dużo, śpię w miarę dlugo, stres zawsze mi uczestniczy. Można powiedzieć że lekka nerwicę mam. Ale ja nigdy silny nie byłem. Nie wiem czy nie iść do endokrynologa z wynikami i pytać się jego jak to widzi. Ale co on mi przepisze jak wyniki w normie a ja nie mam sił

• Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @MamMalegoSiurka to źle znasz życie bo jest zupełnie na odwrót kumpel nie ma problemu żebym zrobił 10km biegiem. Nie jestem leniem. W momencie gdy inni się męczą i mają dosyć to ja zaczynam. Co nie zmienia faktu że jeśli chodzi o sile to koniem nie jestem

• Odpowiedz
@mirko_anonim: Zbadaj witamine D3. Jej poziomy, gdy są jednocyfrowe potrafią współtowarzyszyć depresji. Możesz być napakowany jak Chris Bumstead i mieć kondycję jak Eliud Kipchoge i mieć depreche.
A kolega wyżej ma trochę racji i wiem do czego pije, mianowicie ostatnimi czasy na tagu #mikrokoksy jest wysyp małolatów po 20-30 lat co mają lekkiego doła i już lecą badać hormony, testosteron im wychodzi w połowie widełek i gość podejmuje
  • Odpowiedz