Aktywne Wpisy

PinezkaSwiata +23
Ja p------e, przecież te nowe modele plus generalnie narzędzia, agenci ai, budowanie instrukcji AI i tzw. skilli. Coraz więcej kontekstu ai pamięta... Przecież za 3-4 lata będziemy całkowicie w innym miejscu jako świat pod tym względem - i niestety niekoniecznie lepszym. Coś czuję że bezrobocie d--------i w Polsce lekko do 10-15%. Poleca white collar a potem usługi.
Branże budowlane też dostaną po p-----e bo nie będzie komu budować / remontować.
#programista15k
Branże budowlane też dostaną po p-----e bo nie będzie komu budować / remontować.
#programista15k
Zgadzasz się ze mną?
- Tak 44.2% (117)
- Nie 55.8% (148)

breakdown1 +7
Dobra przyznawać się, ile wrzucacie w kosmiczna dziewicę, jeśli już coś wrzucacie? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ja myślę 500$
#gielda
Ja myślę 500$
#gielda

Jak można poprawić wchłanianie w jelitach? Czy po posiłku przez ileś minut trzeba półleżeć na plecach? Czy można od razu chillować na brzuchu? A może leżenie na brzuchu szkodzi? Ile czasu po posiłku i przed posiłkiem nie leżeć na brzuchu, żeby się przyswoiło jedzenie? Ja sporo leżę na brzuchu przed kompem.
#lekarz #medycyna #jelita #ibs #zdrowie
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
źródło: historia-wewnetrzna-jelita-najbardziej-fascynujacy-organ-naszego-ciala-b-iext147470407
PobierzNo, nie mogę właśnie znaleźć przyczyny i po objawach najlepiej pasuje złe wchłanianie. Dieta stała się zła przez problemy, a nie z powodów problemów. Ewidentnie nie przyswają mi się składniki odżywcze, włosy wypadają garściami, całe łózko w nich po godzinie od posprzątania. Kibel często 5 minut po posiłku. Jeśli się poprawi wchłanianie, to będę jeść tyle co przed problemami. Ale problemy kazały mi ograniczyć jedzenie.