Aktywne Wpisy

AXSIS +1
#gielda
Zamykasz wszystkie swoje obecne pozycje i możesz wybrać tylko jedną firmę, w którą włożysz cały kapitał. Która i dlaczego?
Zamykasz wszystkie swoje obecne pozycje i możesz wybrać tylko jedną firmę, w którą włożysz cały kapitał. Która i dlaczego?

MinisterKoryto +35
Najbardziej absurdalną rzeczą jaka się dzieje w piłce obecnie, to wystrzał formy Norwegów, Bodo za chwilę w ćwierćfinale LM z praktycznie samymi Norwegami, przecież chłopy jak się poukładają w reprze to rozjadą mistrzostwa XD
A jeszcze nie tak dawno Norwegia to była ekipa do klepania punktów xD
#mecz #pilkanozna
A jeszcze nie tak dawno Norwegia to była ekipa do klepania punktów xD
#mecz #pilkanozna

Kilka dni temu miałem szansę na powiedzmy "nietypową" jak dla mnie pracę, miałem być sprzedawcą. Zawsze myślałem że to polega na tym że chodzi się na umówione spotkania, a chodzenie po domach to tylko amatorka, jednak bardzo się myliłem. Chodzenie i umawianie spotkań to dzień powszedni, poznałem sporo osób z branży i gdy miało już dojść do pierwszych spotkań, zrezygnowałem. Czułem że nie jest to spójne ze mną, starałem się to sobie jakoś tłumaczyć ale blokady w głowie wygrały, choć można było zarobić ogromne pieniądze zrezygnowałem nawet nie próbując, sprzedaż którą firma prowadziła (mieli gotowe formułki do wykucia na pamięć, używanie różnych technik, niekoniecznie mówienie prawdy) była bardzo agresywna jak według mnie. Po za tym spora część osób które poznałem miały podobne cechy były agnorackie, brak było im pokory za plecami klientów gdy ci nie chcieli zawrzeć transakcji wyzywali ich od ch@#ów itp. Sam czasem jestem w-------y na klienta ale nigdy by mi do głowy nie przyszło żeby kogoś wyzywać tylko dlatego bo nie chce wydać 20 czy 50 koła albo i znacznie więcej na coś co proponuje. Wole robić za znacznie mniejszą kasę ale mieć czyste sumienie.
#sprzedaz #praca #zalesie #przemyslenia #mentalnosc
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim