Aktywne Wpisy

W czym trzymacie poduszke bezpieczeństwa? Zaraz kończy mi się lokata w Toyocie na 4.25% (~100k) i zastanawiam sie nad tym jakie mam opcje. Skłaniam się ku połączeniu 40% lokata, 40% obligacje COI lub TOS i 20% przerzucić w jakiegoś szerokiego ETFa.
#gielda
#gielda

adamsowaanon +25
Widze ladnie tu XTB wypralo lby hazardzistom,
I promuja jakies smieciuchy,obrazaja etfy ze niby gejowskie, (czyli tworzenie nowych trendow)
A wiadomo ze z smieciuchow do CFD to juz krotka pilka bedzie, czyli core zarobkow XTB na frajerach,
26tys ludzi na tagu, ze 100 niepelnosprytnych pozytecznych idiotow co "smieszkuja" a tak na prawde to rozwalili tag, i przez ta sciane CHLAMU nie ma sensu tu zagladac i tego czytac,
I promuja jakies smieciuchy,obrazaja etfy ze niby gejowskie, (czyli tworzenie nowych trendow)
A wiadomo ze z smieciuchow do CFD to juz krotka pilka bedzie, czyli core zarobkow XTB na frajerach,
26tys ludzi na tagu, ze 100 niepelnosprytnych pozytecznych idiotow co "smieszkuja" a tak na prawde to rozwalili tag, i przez ta sciane CHLAMU nie ma sensu tu zagladac i tego czytac,

Mirko proszę o poradę bo już się sam na siebie wkurzam. Nie jestem w stanie utrzymać samodyscypliny i motywacji. Mam tak, że mogę przez tydzień trzymać się wszystkich założeń a przychodzi weekend i a to grill, a to wieczorem coś sobie zamówię itp. Jedyne co potrafię utrzymać to bieganie 3x tydzień, na siłownię chodziłem rok miałem fajne efekty, lepiej się czułem, było ogólnie zajebiscie. Ale znalazłem sobie wymówkę ze za tłoczno, teraz zmieniłem siłownię ale znowu nie potrafię utrzymać rygoru bo znajduje sobie wymówki, wiecie - wakacje,później po wakacjach ciężko się zebrać, a to zmęczony i nie chce mi sie gotować, a to mnie w pracy ktoś wkurzył itp.Jestem w-------y na siebie przez to,wiem że systematyczność w ćwiczeniach i dbanie o michę dałoby mi dużo dobrego ale za fix coś nie mogę tego utrzymać. Miał ktoś z was podobnie i jakoś sobie z tym poradził?
#mirkokoksy #mikrokoksy #silownia # zdrowie
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Komentarz usunięty przez autora