✨️ Obserwuj #mirkoanonim "Nigdy nie ma dobrego momentu na kontuzje" - to jest jedno z najmądrzejszych zdań jakie kiedykolwiek usłyszałem.
15 lat ćwiczę na siłowni, a wczoraj pierwszy raz w życiu spadł mi talerz na stopę i teraz cały paluch fioletowy i chodzić nie mogę. Środek lata, 30 stopni, a ja jestem uziemiony. A takie plany miałem na najbliższy tydzień...
@mirko_anonim: przynajmniej doznałeś kontuzji na siłowni. Ja wczoraj targałem wózek i mocno go chwyciłem. Tak mnie wczoraj wieczorem i dzisiaj rano bolała część grzbietowa dłoni, szczególnie przy zaciskaniu, że aż wziąłem leki przeciwzapalne xD Całe szczęście, że przechodzi. Ale dzisiejszy trening zamiast góry był na dół...
"Nigdy nie ma dobrego momentu na kontuzje" - to jest jedno z najmądrzejszych zdań jakie kiedykolwiek usłyszałem.
15 lat ćwiczę na siłowni, a wczoraj pierwszy raz w życiu spadł mi talerz na stopę i teraz cały paluch fioletowy i chodzić nie mogę. Środek lata, 30 stopni, a ja jestem uziemiony. A takie plany miałem na najbliższy tydzień...
#silownia #mikrokoksy #mirkokoksy
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Ja wczoraj targałem wózek i mocno go chwyciłem. Tak mnie wczoraj wieczorem i dzisiaj rano bolała część grzbietowa dłoni, szczególnie przy zaciskaniu, że aż wziąłem leki przeciwzapalne xD
Całe szczęście, że przechodzi. Ale dzisiejszy trening zamiast góry był na dół...