Aktywne Wpisy

beata-libra +14
#raportzpanstwasrodka Czy możecie mi odpowiedzieć co oni wszyscy mają z tym pociągiem do ogórków kiszonych? Ile razy w tygodniu jecie ogóry ??? Szczególnie latem (czy w ciepłych krajach gdzie witaminy C jest ogrom !
Jeszcze świeży ogór ok ale kiszonki ? Nawet bydło karmi się nimi głównie w porze zimowej , a ci żrą je do wszystkiego . Co jest ???
Jeszcze świeży ogór ok ale kiszonki ? Nawet bydło karmi się nimi głównie w porze zimowej , a ci żrą je do wszystkiego . Co jest ???
#igrzyskabebzonow podsumowanie tygodnia 5
Moderacja ostatnio usunela mi post wiec tym razem grzecznie
Okropnie malo udalo sie zrzucic bo tylko 39.19 kg. lacznie od startu to juz 319 kg
Dla formalności zerkamy na TOP zawodników wyzwania (ogólna masa w kg z podsumowania):
Elitarne pierwsze miejsce zajmuje: 1. @Jailer - 9.20
Moderacja ostatnio usunela mi post wiec tym razem grzecznie
Okropnie malo udalo sie zrzucic bo tylko 39.19 kg. lacznie od startu to juz 319 kg
Dla formalności zerkamy na TOP zawodników wyzwania (ogólna masa w kg z podsumowania):
Elitarne pierwsze miejsce zajmuje: 1. @Jailer - 9.20

#kosciol #pytaniedoeksperta #pytanie #kiciochpyta #niewiemjaktozatagowac
Czesc bobki.
Jakie dokumenty polecacie o obecnej kondycji Koscioła w świetle licznych doniesien o "nieprawidłowosciach", które trawią tę instytucję? Nigdy się nie zastanawiałem i nie zgłebialem tematów lawendowej mafii, pieniądzach jakimi kosciol dysponuje, nieprawosciach ksiezy itd. Chcialbym wiedziec jak to w koncu z tym Kosciolem jest. Czy to jest powazny instytucjonalny problem, czy przykre nieliczne przypadki wynikające z zepsucia poszczegolnych ludzi. Temat wykorzystywania nieletnich mnie nie interesuje, zwyczajnie za smutne to jest i wystarczy mi wiedziec ze to sie w Kosciele zdarza, ale wole nie znac szczegolow, relacji poszkodowanych itd. Najbardziej mnie interesuje temat lawendowej mafii, pieniedzy itd. Wierze ze są takie dokumenty i pewnie jest ich sporo, chcialbym obejrzec cos z waszego polecenia, no i zeby to bylo voś wiarygodnego a nie ściek
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim