Aktywne Wpisy

#primemma Czytam jak coś.

Zoyav +18
Baśka pjerdolnięta, Emilia creepy, Ewa zimna sucz, Bożena napalona, Lila fat z brakiem w uzębieniu i z pozoru normalna Tereska
#sanatoriummilosci
#sanatoriummilosci
Skopiuj link
Skopiuj link

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Jestem na redukcji, jakieś postępy są, chociaż i tak byłem zadowolony z sylwetki przed redukcją, a na deficyt wszedłem tylko z powodu brzucha z którego zadowolony nie byłem. 2 miesiące za mną, ale efektów na brzuchu nie widzę (jeżeli jakieś są to minimalne i sam przed sobą tego nie zauważę). Motywacja zaczyna spadać, bo poświęcam wiele życia na rzecz dyscypliny i trzymania diety, a efektów nie ma. Zacząłem szukać w Internecie jakiś informacji dlaczego tak może być, dlaczego ten brzuch nie idzie. I zauważyłem, że część ludzi pisała, że u nich brzuch schodził na końcu tj. na zasadzie, że długo szło powolnie, ale w pewnym momencie brzuch "puścił" i zaczęło szybko schodzić.
Zastanawiam się czy akurat trafiłem na takie wyjątkowe opinie czy może jest to szerszą, nierzadko spotykaną rzeczywistością? Jak byście się do tego odnieśli? Jest szansa, że u mnie będzie podobnie czy nie będzie i powinienem się poddać i zamiast zrobić kratę na brzuchu i być szczęśliwym to supikć się na pracy, aby zarabiać dużo kasy i wtedy przyklei się do mnie jakaś ładna modelka dla której będę bankomatem?
#silownia #mikrokoksy #mirkokoksy
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim