Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Proszę o pomoc! Partner lvl 46 ma problemy z prostatą. Nie chce iść do lekarza. Od pewnego czasu ma obniżone libido, problemy z oddawaniem moczu i problemy z nietrzymaniem oczu. Dzisiaj podkradł mi podpaskę i chodził przez kilka godzin. Wczoraj popuścił mocz na łóżko. Jak go przekonać, że ma iść do lekarza? Wiele razy próbowałam podjąć temat, niestety bezskutecznie. Obraża się. Jest ode mnie sporo starszy, czasem traktuje jakby zawsze wiedział lepiej. Martwię się, że jak w porę nie pójdzie do lekarza to się pogłębi. Dwa miesiące temu kupił jakieś suplementy, ale widzę, że to nie działa. Na forum jest mnóstwo mężczyzn. Powiedzcie jak do niego dotrzeć? Jak wspierać w trudnych chwilach?

#zdrowie #urologia #psychologia #medycyna #zalesie #zwiazki #niebieskiepaski

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: zarzutka? rozumiem niechęć do chodzenia po lekarzach z byle czym, ale jak leci mu na łóżko i chodzi w podpaskach to chyba czas przestać się oszukiwać.
Chyba urolog to jest właściwy lekarz, jak nie chce się umówić na wizytę, to niech przynajmniej kupi nowy materac dla ciebie, a ten zaszczany będzie dla niego
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
precyzyjna-przewodniczka-24: @heniek_8 to wcale nie musi być zrzutka. Mój tata odstawiał taki sam cyrk. Urolog obejrzał go dopiero wtedy, kiedy objawy bardzo się nasiliły i nie był w stanie wstać i darł ryja z bólu, jak wezwałam do niego pogotowie i zabrali go do szpitala.

· Akcje: Odpowiedz anonimowo
  • Odpowiedz