Aktywne Wpisy

Vegasik69 +68
źródło: 1000017450
Pobierz
daeun +88
Byłem dzis z kobitą w Lidlu, zabrałem butelki które przez miesiac odkladalem w garażu. Całe dwa, duże czarne worki o pojemnosci 120L, praktycznie pełny bagażnik w turasie e46.
Zgadnijcie ile odzyskałem? całe 12,20 PLN, a 1/5 jeszcze przywiozlem z powrotem do domu bo albo były za cieżkie (troszke lodu w środku), albo cos tam innego sie mu nie podobało i butelke zwracało. xD
Straciłem prawie 30 minut, u----------m sie cały i śmierdze. Dobrze że
Zgadnijcie ile odzyskałem? całe 12,20 PLN, a 1/5 jeszcze przywiozlem z powrotem do domu bo albo były za cieżkie (troszke lodu w środku), albo cos tam innego sie mu nie podobało i butelke zwracało. xD
Straciłem prawie 30 minut, u----------m sie cały i śmierdze. Dobrze że
źródło: 1000054939
Pobierz

Zapisałem się na dodatkowy angielski, aby mój speaking doprowadzić do poziomu na jakim są już writing, reading i listening.
Doszło do mnie w końcu, że jak chce zarabiać poważny hajs oraz tworzyć i pracować z poważnymi systemami i poważnymi ludźmi to trzeba pracować dla Zachodniej firmy (a daj Boże dla firmy z USA bo tam stawki jeszcze większe). W Polsce, z tymi programistami cebulakami i niedojrzałymi firmami nic dobrego mnie nie czeka. Polskie IT co do ogółu jest w mentalnej komunie, a stawki żałosne w porównaniu z zachodem.
#programista15k #pracait #it #programowanie
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
https://www.youtube.com/watch?v=w_6j9R6v0n4&ab_channel=DaraghWalsh
@mirko_anonim: tymczasem poważni ludzie
- heloł maj frend xD
dyrektor GLOBALNY 30k, to chyba firma 15 osobowa
@BreathDeath: o ile nie prowadzisz prezentacji i szkolen, wdrożeń to wystarczy, że umiesz parafrazować, potwierdzać założenia - ogólnie liczy się teoria komunikacji, a nie czy mówisz w stylu ju noł wat i noł czy jesteś izi natvie like szprycher. Poprawny Akcent oczywiście pomaga, ale w praktyce ważniejsze są skille z
Jak Twoje skille kończą się na powiedzeniu "I'm working on endpoint X, no blockers." to zawsze będziesz robił takie rzeczy.