Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Co prawda mam dopiero 31 lat, a biologiczny wiek kilka lat niższy, ale czas mija szybko i 40 przyjdzie zanim się obejrzę. Chodzi mi rozpoczynający się spadek testosteronu po tym wieku i ewentualne uzupełnianie go poprzez bicie teścia, oczywiście w małych dawkach, tylko dla wyrównania tego co tracę z powodu wieku, a nie dawkach kulturystycznych. I tutaj moje pytanie - czy ja mogę zgłosić się do lekarza który by prowadził mi taką "terapię" tzn. wyliczał odpowiednią dawkę, badał, kontrolował stan zdrowia regularnie, no i oczywiście przeprowadzał zastrzyki (nie wyobrażam sobie abym sam sobie wstrzykiwał teścia w udo czy poślad)? Czy nie da rady bo w Polsce lekarze nie dojrzeli jeszcze mentalnie do takich praktyki (lub prawnie jest to zabronione?) i musze poznać jakiegoś ogarniętego kulturystę w mieście który by umiał mnie bezpiecznie prowadzić? Jezeli to drugie to czy na pewno będę mógł zaufać takiemu gościowi co nie jest lekarzem (inaczej mówiąc czy będzie to bezpieczne), no i czy to byłoby w ogóle legalne?

#silownia #mirkokoksy #mikrokoksy

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim:
Oczywiście, że są lekarze, którzy się tym zajmują. Są dwa gatunki: ortodoksyjny, który wyłącznie przepisuje terapię zastępczą w przypadku niedoborów i ich skutków; drugi gatunek kieruje się tym co jest powszechne w USA czyli przychodzisz i mówisz, że ci źle choć wyniki są w normie i tak dostaniesz leczenie (czyli de facto wchodzi w cykl).

Polecam Andrzeja Przybyłę z Wrocławia (przyjmuje zdalnie) - ten zalicza się do ortodoksów.
zdrajczyciel - @mirko_anonim: 
Oczywiście, że są lekarze, którzy się tym zajmują. Są ...
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: ubytek testosteronu możesz zacząć odczuwać za rok albo nigdy, względnie po osiągnięciu starości. Kłucie dupska "profilaktycznie" to idiotyzm, bo możliwe skutki uboczne często przeważają nad rzekomymi korzyściami posiadania testosteronu w górnych widełkach
  • Odpowiedz