Aktywne Wpisy
torian15 +53
Ciekawe ze jest bardoz dużo ludzi którzy myślą, że ludzie żyli razem z dinozaurami w perhistorii. Serio, zapytajcie swoje różowe :)
Tymczasem dinozaury pojawiły się na ziemi ok 230 mln lat temu i żyły do ok 66 mln lat temu. Ludzie pojawili się natomiast ok 0,3 mln lat temu. To są absurdalne odległości czasowe. Cała historia cywilizacji człowieka to jakiś nic nie znaczący pyłek na osi czasu istnienia ziemi, a patrząc na
Tymczasem dinozaury pojawiły się na ziemi ok 230 mln lat temu i żyły do ok 66 mln lat temu. Ludzie pojawili się natomiast ok 0,3 mln lat temu. To są absurdalne odległości czasowe. Cała historia cywilizacji człowieka to jakiś nic nie znaczący pyłek na osi czasu istnienia ziemi, a patrząc na
źródło: dinozaury
Pobierz
Wardegas +204
#wykopaka #pokapake
Chwaliłem się super paką od @sogen. Byłem zachwycony zawartością i gestem.
Otwieram teraz pudełko, wyciągam butelkę, a moim oczom ukazuje się klips antykradzieżowy
XDDDDDD
@sogen ja wiedziałem, że się postarałeś, ale nie wiedziałem, że jesteś aż tak "obrotnym przedsiębiorcą"!
( ͡€ ͜ʖ ͡€) Czy Ty to "zorganizowałeś" na promocji -100%, czy kasjerka była tak zapatrzona w Ciebie, że zapomniała zdjąć
Chwaliłem się super paką od @sogen. Byłem zachwycony zawartością i gestem.
Otwieram teraz pudełko, wyciągam butelkę, a moim oczom ukazuje się klips antykradzieżowy
XDDDDDD
@sogen ja wiedziałem, że się postarałeś, ale nie wiedziałem, że jesteś aż tak "obrotnym przedsiębiorcą"!
( ͡€ ͜ʖ ͡€) Czy Ty to "zorganizowałeś" na promocji -100%, czy kasjerka była tak zapatrzona w Ciebie, że zapomniała zdjąć
źródło: 1000017116
Pobierz

Wiem że dla większości to co napiszę może się wydawać śmieszne / p------e, ale od jakiegoś czasu zarabiam duże pieniądze i zaczynam się odklejać, z czym nie mogę sobie poradzić. Mianowicie, potrafię chodzić struty, w-------y, obrażony na cały świat, że np. danego miesiąca zarobiłem 80 000 zł zamiast 100 000. Psuje mi to nastrój na całe dnie, zatruwa mi umysł, wpływa na moje codzienne funkcjonowanie, nie wiem, traktuję to chyba też jako powód do gnojenia siebie samego, wmawiania sobie że tylko na tyle mnie stać i że ogólnie jestem frajerem. Zdaję sobie sprawę że w gruncie rzeczy to jest absurdalne, ale tak to u mnie wygląda i nie potrafię tego ogarnąć
Myślę o terapii (mam też masę innych problemów), ale nie wiem czy ktoś w ogóle potraktuje mnie poważnie. Czy ktoś z Was też był kiedyś w tak absurdalnej sytuacji i jakoś to ogarnął? Potrafię stanąć obok i spojrzeć sam na siebie, widzę że zaczynam się odklejać, że ta kasa trochę sprawia, że staje się mniej przyjemny dla ludzi i w ogóle... Jakieś rady?
#pieniadze #finanse #psychologia #psychiatria #problemy #zarabianie #psychologia #pytaniedoeksperta
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
źródło: IMG_9150
PobierzZnajdź sobie cele w życiu, dowiedz się po co zarabiasz
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
Jak tyle zarabiasz to wez sobie najdrozszego terapeute w miescie i jazda robic psyche, bo zle skonczysz.