Aktywne Wpisy
codziennaKasia +216
To jednak zasługuje na oddzielny post i dyskusje o moich traumach xD
jestem tak stary, że:
- czytałem foldery wakacyjne z wczasami typu egipt / tunezja niczym książki przygodowe, uważając, że takie wczasy w tych bajecznych hotelach przy plaży to jest jakaś kompletna abstrakcja dostępna tylko dla jakichś bogaczy z telewizji. Teraz do takiego hotelu na tydzień to mogę polecieć za 2 dniówki, a i czasem za jedną jak się dobrze poszpera i trochę
jestem tak stary, że:
- czytałem foldery wakacyjne z wczasami typu egipt / tunezja niczym książki przygodowe, uważając, że takie wczasy w tych bajecznych hotelach przy plaży to jest jakaś kompletna abstrakcja dostępna tylko dla jakichś bogaczy z telewizji. Teraz do takiego hotelu na tydzień to mogę polecieć za 2 dniówki, a i czasem za jedną jak się dobrze poszpera i trochę
źródło: image
Pobierz
Lolenson1888 +156
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Zarobki 20k brutto UoP w wieku 26 lat w Warszawie: słabe, średnie, ok? (nieprogramista)
#korposwiat #praca #pracbaza #kiciochpyta
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
zarobki 20k brutto UoP w wieku 26 lat
źródło: y51gF9f
PobierzWięc 20k dzisiaj, i na UoP, i nie w IT to myślę, że całkiem OK.
Najgorzej, że UoP, bo to mega dużo zżera - na pewno masz potrzeba bycia chronionym kodeksem pracy w tak młodym wieku? Ja osobiście preferowałem być na DG za mlodu.
Mhm, ja miałem kolo tego wieku (24l) 15k w 2010, ale w IT na B2B czyli w 2024 jakieś 25k by to było na dzisiejsze po inflacji…
A w wieku 26 lat? Bo to duża
Moje zarobki są niskie, w porządku czy wysokie?
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero