Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
witam mireczki, staram się pomóc tacie ale jestem w kropce.
Na początku tego roku tato zakupił towar, chciał to opłacić przelewem bankowym, ale nie jest biegły w internecie to ostatecznie opłacił to przelewem tradycyjnym. Niestety nie mamy dowódu płatności tzn tego papierowego blankietu, mamy potwierdzenie płatności kartą w aplikacji.
Na koncie taty jest informacja ze zakup został anulowany bo nie został opłacony. Tato dzwonił do sprzedającego, który próbował mu pomóc i powiedział że on ten przelew dostał i zwrócił i że on coś tam próbował ale to kupujący ma się zgłosić. Z racji tego, że to było dawno ja dowiedziałam się teraz (tacie ktoś powiedział że na koniec roku firmy robią liczenie cegieł i wtedy wychodzi co im się nie zgadza #pdk ( ͡° ͜ʖ ͡°)) ja mam szczątkowe informacje i czuję się jak w zabawie w głuchy telefon i nie wiem co robić. Zwrotu żadnego nie było. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
dzwoniłam na infolinię PP, oprócz wiszenia 40 minut na oczeku dowiedziałam się że można zrobić reklamację ale w okienku baba kazała przyjść jak będzie kierowniczka,czyli wtedy jak ja sama jestem w robocie XD stąd pytanko tu co robić
#allegro #pocztapolska #kiciochpyta

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord

• 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Jak chodzi o wpłatę poniżej, to zwrot powinien być niezwłoczny na adres lub rachunek, chyba że nie został wprowadzony, to trzeba się skontaktować (e-mail reklamacyjny) podając wszystkie dane o wpłacie (najlepiej z potwierdzeniem), wg § 9 można też dostać odpis (płatny), tak samo podając wszystkie dane, więc najpierw można spróbować bez odpisu.

Więc napisz przez internet: https://www.poczta-polska.pl/finanse/wnioski-interaktywne/

Regulamin świadczenia usługi finansowej przyjmowania wpłat na rachunki bankowe w Poczcie Polskiej S.A. w obrocie krajowym

§
  • Odpowiedz