Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Cześć, jestem generalnie w rozterce, od 5 lat jestem związany pracą ze służbami, jednak przyszedł moment wypalenia, do tego czasowo jestem tak mało w domu że zaraz przegapie jak moje dziecko dorasta więc będę zmieniał kierunek. Przed służbami byłem mocno wciągnięty w informatykę, kończyłem technikum w tym kierunku, mam te wszystkie kwity związane z teleinformatyka, egzaminy pracy itd, bawiłem się nawet w jakiś web dev, znałem dość dobrze pythona i jave, teraz to trochę uciekło ale 4/5 miesięcy zabawy i nadrobiłbym braki, po czasie myślę czy nie wrócić do programowania i w ten sposób zarabiać na życie. Czy uważacie że jest szansa dla 27 letniego konia wejść na rynek pracy? Wiem że teraz eldorado się skończyło, ale mi chodzi po prostu o zdalną robotę i 6/7 k na rękę.

#praca #it #programowanie #zalesie

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero

• 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: ło panie xD dobry troll. programowanie w 2024 roku, w dobie najgłębszego kryzysu IT xD
a te kwity to se w dupe możesz wsadzić, bo nie mają żadnego znaczenia w IT.
  • Odpowiedz
@PiersiowkaPelnaZiol: tak, przebranżowić się na coś, czego się nie chce robić (support za minimalną), po to, żeby móc potem przebranżowić na coś kompletnego innego, co nie ma nic wspólnego z tym pierwszym (programowanie). z tak świetnymi taktykami powinieneś zostać generałem, marnujesz się w swoim zawodzie xD
  • Odpowiedz