Aktywne Wpisy

krystian-stepaniak +234
Co te beciaki mają w tych łbach XD
#p0lka #logikarozowychpaskow #tinder #logikaniebieskichpaskow #blackpill
#p0lka #logikarozowychpaskow #tinder #logikaniebieskichpaskow #blackpill
źródło: IMG_8207
Pobierz
nowszyja +188
Chyba, że to Habibi z kraju trzeciego świata, który na co dzień rozwozi żarcie na Uberze, to jego te wymagania nie dotyczą.
#p0lka #logikarozowychpaskow #blackpill
#p0lka #logikarozowychpaskow #blackpill
źródło: HEpUFTDWEAAwjxj
Pobierz

Jak zrozumieć co ktoś mówi po angielsku? Dla mnie to jest niezrozumiały bełkot. Czytać ze zrozumieniem filmy z napisami angielskimi umiem. Trochę gorzej z rozmową bo nie każdy mówi wyraźnie, ale jak włączę jakiegoś YouTubera np z jakiejś Kanady, to słyszę bełkotanie i bez napisów nie jestem w stanie zrozumieć co 2 słowo. Tak jakby między tymi słowami co mówią nie robili żadnych przerw. Kanada to przykład.
#pytanie #angielski #jezykangielski #naukajezykow #angielskizwykopem
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
Między “a” i “jak” tu wyżej ^ to jakąś długą przerwę specjalnie robisz? I kolejnymi słowami?
Bomam wrażenieżenie.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
https://learnenglish.britishcouncil.org/general-english/audio-series/podcasts. I słuchaj. Ja miałem na początku dokładnie to samo. NIC nie rozumiałem. Później potrafiłem wyłapać pojedyncze słówka, Później część zdań a na koniec nagle byłem w stanie zrozumieć wszystko. Po prostu słuchaj. Z językiem jest tak: Jak chcesz się go nauczyć to musisz poświęcić godziny na nauce. Otocz się nim. Słuchaj
Znajdź sobie coś co lubisz, do czego wracasz i znasz na wylot.
Może Władca Pierscieni, a moze Historia frontu wschodniego 1941r, cokolwiek czym sie interesujesz.