Aktywne Wpisy

adam-yxz +28
#dieta #jedzenie #gotowanie #zdrowie
Eh... Chciałbym zjeść jakiś normalny obiad znaczy taki nie przetworzony, tylko zrobiony z w miarę zdrowych produktów bo po śmierci mamusi jem cały czas te przetworzone gofno. Czuje już że organizm mi wysiada od jedzenia tej paszy.
Normalnie gdybym miał kobietę to ona by mi gotowała a tak muszę świadomie się truć ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Eh... Chciałbym zjeść jakiś normalny obiad znaczy taki nie przetworzony, tylko zrobiony z w miarę zdrowych produktów bo po śmierci mamusi jem cały czas te przetworzone gofno. Czuje już że organizm mi wysiada od jedzenia tej paszy.
Normalnie gdybym miał kobietę to ona by mi gotowała a tak muszę świadomie się truć ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Djuk94 +76

W ten weekend obchodzę 36 urodziny i zdałem sobie sprawę z jednego - bede juz do konca zycia sam, nia zaloze rodizny, nie bede mial zadnej ukochanej #rozowepaski przy swoim boku w #zwiazki Nie wierze, ze istenieje taka, której mógłbym sie spodobać. I jest mi z tym juz całkowicie OK. Probowalem mnostwa rzeczy, appki szybkie randki poznawanie na domówkach klubach. Nie jestem tez zadnym creepem czy super przegrywem, trzymam forme zarabiam bardzo dobrze , ale to chyba dzisiaj za malo jeśli masz przecietny wyglad i spokojny charakter (nie mylic z byciem incelem przegrywem)
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Jailer
przywykłeś przez te naście lat do bycia z kimś i nagle zostajesz sam jak palec. Nie każdy potrafi zostać sam jak palec, ciężko to wytrzymać.
@mirko_anonim: moze brutalnie, ale jako swoje glowne/pierwsze zalety wymieniasz to, to nie jest cos co pozwala tworzyc stabilny zwiazek. To sa cechy ktore przyciagaja laski do ONS, lub wybawienia sie przez pare miechow na koszt faceta i zostawienie go dla lepszego kaska ¯\(ツ)/¯
nie trzymasz
Zacne grono specjalistów
Wszyscy najmądrzejsi xD
Gosc pisze o sobie mam 36 lat, trzymam forme, dobrze zarabiam, zadna mnie nie chce, poza tym jestem spokojny i mam przecietny wyglad.
W jakim zwiazku forma fizyczna faceta i jego zarobki, to priorytety dla potencjanej kandydatki?
Gosciowi blizej 40 niz 20, na forme i na zarobki nie wyrwie madrej laski w swoim wieku, bo
gość szukał pocieszenia ale to nie jest odpowiedzenie miejsce.
A za 5 lat będzie już 70 milionów za mało kobiet.
Same UK w tamtym roku wpuścili 1 milion chłopów oficjalnie więc w rzeczywistości jest ich 2-3 milionów, a gdzie reszta Europy?
Jedź do Azji lub Ameryki południowej na 1-3 miesiące i szukaj klaczy wolnej.
Do tego za 5 lat 90% tych związków europejskich będzie miało 0.40-0.70 dziecka na parę. Kontynent
@mirko_anonim: a czym ty sie niby od nich różnisz?
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi