Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
W ten weekend obchodzę 36 urodziny i zdałem sobie sprawę z jednego - bede juz do konca zycia sam, nia zaloze rodizny, nie bede mial zadnej ukochanej #rozowepaski przy swoim boku w #zwiazki Nie wierze, ze istenieje taka, której mógłbym sie spodobać. I jest mi z tym juz całkowicie OK. Probowalem mnostwa rzeczy, appki szybkie randki poznawanie na domówkach klubach. Nie jestem tez zadnym creepem czy super przegrywem, trzymam forme zarabiam bardzo dobrze , ale to chyba dzisiaj za malo jeśli masz przecietny wyglad i spokojny charakter (nie mylic z byciem incelem przegrywem)

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Jailer

• 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: pomyśl że mogło być dużo gorzej, mogłeś wziąć ślub w wieku 20-23 lat mieć 36 i ona Ci mówi że chcę rozwodu
przywykłeś przez te naście lat do bycia z kimś i nagle zostajesz sam jak palec. Nie każdy potrafi zostać sam jak palec, ciężko to wytrzymać.
  • Odpowiedz
trzymam forme zarabiam bardzo dobrze

@mirko_anonim: moze brutalnie, ale jako swoje glowne/pierwsze zalety wymieniasz to, to nie jest cos co pozwala tworzyc stabilny zwiazek. To sa cechy ktore przyciagaja laski do ONS, lub wybawienia sie przez pare miechow na koszt faceta i zostawienie go dla lepszego kaska ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@Sarza01: ale tu nie trzeba byc specjalista, ani tym bardziej wykazywac sie jakas wielka madroscia.
Gosc pisze o sobie mam 36 lat, trzymam forme, dobrze zarabiam, zadna mnie nie chce, poza tym jestem spokojny i mam przecietny wyglad.
W jakim zwiazku forma fizyczna faceta i jego zarobki, to priorytety dla potencjanej kandydatki?

Gosciowi blizej 40 niz 20, na forme i na zarobki nie wyrwie madrej laski w swoim wieku, bo
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: w Europie jest 50 milionów za mało kobiet,
A za 5 lat będzie już 70 milionów za mało kobiet.
Same UK w tamtym roku wpuścili 1 milion chłopów oficjalnie więc w rzeczywistości jest ich 2-3 milionów, a gdzie reszta Europy?

Jedź do Azji lub Ameryki południowej na 1-3 miesiące i szukaj klaczy wolnej.
Do tego za 5 lat 90% tych związków europejskich będzie miało 0.40-0.70 dziecka na parę. Kontynent
  • Odpowiedz