Aktywne Wpisy

Tranq +272
byłem w fajnych miejscach, robiłem fajne rzeczy, nocowałem z fajnymi pannami, ale nic nie sprawia większej radości niż to:
#wygryw #chadowezycie #czujedobrzeczlowiek
#wygryw #chadowezycie #czujedobrzeczlowiek
źródło: image
Pobierz
thorgoth +143

Cześć.
Mam pytanie do bardziej doświadczonych. Zacząłem chodzić na siłownię. Ale mam problem z lewym barkiem.
A może ogólnie z całą lewą ręką. Chodzi mi o to, że jest o wiele słabsza niż prawa. Powiedzmy, że ćwicząc z hantlami 10kg z prawą ręką nie mam żadnego problemu. Spokojnie mogę robić uginanie przedramion itp. A już lewą ręką ledwo ledwo.
Do tego tymi samymi hantlami bez problemu prawą reką wyciskam nad głową. A lewą w ogóle nie dam rady.
A najbardziej zastanawia mnie jak próbuje zrobić wymachy ramion nawet bez ciężaru. To po lewej stronie w barku czuję jakby opór.
I jak podnoszę lewą rękę to tak jakbym się cały wykręcał. W sensie cały się krzywił w jedną stronę. Jakbym rozumiem to, że lewa strona będzie słabsza od prawej, ale że aż tak ? I czy to wykrzywienie to dlatego, że kręgosłup jest tak krzywy ? Nigdy na to nie zwracałem uwagi. Dopiero na siłowni w lustrze jak spojrzałem to jestem wygięty jak banan jak robię wymachy. I czuje, że po lewej stronie ten bark jakby jest bardziej spięty.
Dodam, że nic mnie nie boli. Wiem, że ciężko coś doradzić bez zdjęcia itp. Ale może ktoś mi coś doradzi ? Jakieś ćwiczenia itp ?
Chociaż, za jakiś czas pewnie udam się do lekarza czy też fizjo żeby to zobaczył.
Dzięki za pomoc.
#mirkokoksy #mikrokoksy #zdrowie #silowania #medycyna #rehabilitacja
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero